sursa foto:  Facebook

Ultimă oră! Rareș Bogdan: ‘Iată, deci, fapte!’/Premierul Nicolae Ciucă anunță că începe de azi, 19 iulie

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan, a distribuit pe rețelele de socializare mesajul premierului Nicolae Ciucă, potrivit căruia astăzi începe programul Start-Up Nation.

Rareș Bogdan spune că banii pot fi accesați și de românii din Diaspora, prin pilonul Start-Up Nation Diaspora.

„Banii pot fi accesați și de românii din Diaspora. În program există o parte care le este destinată – pilonul Start-up Nation Diaspora are un buget de 20 de milioane de lei. Sunt mii de semnale venite pe adresa PNL în care romanii plecați peste graniță au cerut această ocazie de a începe o afacere în țară. Iată, deci, fapte! Înscrierea este 100% electronică (granturi.imm.gov.ro)”, afirmă Rareș Bogdan.

Mesajul premierului Nicolae Ciucă:

„Astăzi începe programul Start-Up Nation, destinat noilor companii înființate în România. Firmele vor putea accesa până la 200.000 lei, sub formă de fonduri nerambursabile, care se adresează unui număr total de 55.000 beneficiari pe durata întregului program. Aplicanții se pot înscrie pe platforma granturi.imm.gov.ro.

Un segment aparte al acestui program este adresat românilor din străinătate care vor să revină în România și să își înființeze o firmă: pilonul Start-Up Nation Diaspora. Astfel, românii plecați peste hotare își vor putea construi o afacere aici, în țară.

Pentru Partidul Național Liberal și guvernul pe care îl conduc, sunt vitale susținerea inițiativei private în economie, încurajarea micilor investitori, precum și garantarea de oportunități pentru românii din afara granițelor”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare