sursa foto:  Facebook

Ultimă oră! Rareș Bogdan: Mă opun introducerii carantinei!

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a anunțat, marți, că se opune introducerii unei posibile carantinări a întregii populații.

Rareș Bogdan a precizat că niciun guvern pe lumea asta nu-și mai permite să introducă carantina.

Mai mult, el a adăugat că se opune la această idee, pentru că, prin aceasta, s-ar opri motoarele economiei românești.

Nimeni, niciun guvern pe lumea asta, nu-și mai permite să introducă carantina. Mă opun la această la idee, pentru că va opri economia.

Le recomand românilor să se vaccineze. În Brașov, spre exemplu, sunt ocupate toate paturile ATI. Din cei la Terapie Intensivă la Brașov – 68 de persoane -, 67 sunt persoane nevaccinate si doar una este vaccinată.”, a afirmat Rareș Bogdan, marți seara, la B1 TV.

În Marea Britanie, doar 3% din cei care ajung la Terapie Intensivă sunt persoane vaccinate”, a explicat europarlamentarul PNL.

Totodată, Rareș Bogdan a precizat că o declarație de astăzi, făcută de premierul Florin Cîțu, a trecut neobservată, anume că Ministerul Sănății nu s-a pregătit pentru valul 4 Delta.

„Astăzi, premierul a fost extrem de decent în declarațiile pe care le-a dat, dar care a trecut neobservată.

Ministerul Sănătății nu s-a pregătit pentru ceea ce urmează, pentru acest val înfiorător al variantei Delta. Cei care trebuiau să se ocupe era Ministerul”, a completat Rareș Bogdan.

Vezi și EXCLUSIV Noi informații în cazul luptătorului de la Trupele Speciale care acuză că a fost executat de cei pe care îi pregătea: Marcel Vela și Traian Berbeceanu au intervenit în favoarea sa

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare