sursa foto:  wowbiz.ro

Uluitor! Silviu Prigoană beneficiază de o pensie de invidiat: ‘Tânăr pensionar, cu pensie atractivă, aștept ofertele’

Fostul deputat, Silviu Prigoană (56 de ani) și fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu se bucură de o pensie la care oamenii de rând doar visează, a dezvăluit recent că, începând cu luna octombrie 2019, încasează o pensie colosală. 

Silviu Prigoană a declarat la Kanal D, invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”,  că este unul dintre cei mai bogaţi pensionari ai României.

„Sunt pensionar din octombrie 2019. Am avut niște contribuții uriașe la pensii, că eu am contribuit voluntar. Am avut dreptul să mă pensionez cu 10 ani mai devreme. Și era păcât să nu ies la pensie și să nu beneficiez de acea contribuție a mea”, a spus Silviu Prigoană în urmă cu doar câteva luni.

Milionarul a recunoscut că vrea o pensie şi mai mare și așteaptă majorarea pe care au anunțat-o autoritățile în urmă cu mai multă vreme.

Potrivit propriilor declarații, milionarul încasează 32.000 de lei net, după ce a ieșit la pensie în anul 2019. Mai sunt şi cei 5.000 de lei de la Camera Deputaților, astfel că milionarul ajunge la o sumă demnă de invidiat.  Pentru mulți români, care fac parte din aceeași categorie socială, suma pe care o încasează omul de afaceri reprezintă doar un vis. Omul de afaceri spune că a contribuit personal la fondul de pensie cu sume mari.

„32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților. Adică am 37.000 de lei, aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții că să ajung la 47 – 48.000 de lei, cât e cursul (n.r. – euro). Să am 10.000 de euro pe lună că să dau și eu anunț la matrimoniale «Tânăr pensionar, cu pensie atractivă, aștept ofertele», i-a spus Silviu Prigoană prezentatoarei Denise Rifai în emisiunea difuzată marţi seară.

Silviu Prigoană este un om de afaceri și politician român, acționar principal al Rosal Grup și fondator al postului de televiziune Realitatea TV, deputat de București din partea PD-L în legislatura 2008-2012.

Silviu Prigoană a fost în ultimii 10 ani unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri, dar și politician, din cauza scandalurilor cu fosta sa soție, Adriana Bahmuțeanu.

Omul de afaceri Silviu Prigoană și-a găsit liniștea în brațele Mihaelei Botezatu, cu care s-a și căsătorit în anul 2016, informează gândul.ro

Citește și:

Veste bună pentru angajații cu datorii la creditori. De ce beneficii ar putea avea parte

Veste mare! O nouă categorie de angajați va avea parte de condiții de muncă speciale

Vești importante pentru mii de români! Banii se vor acorda începând cu luna decembrie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare