sursa foto:  realitatea.net

Un alt lider PSD s-ar putea alătura celor 10 grei care îl pot „distruge” pe Liviu Dragnea! Cine a anunțat-o pe Gabriela Firea drept candidat la prezidențiale

E război mare în PSD, între Liviu Dragnea, președintele partidului, și Gabriela Firea, primarul Capitalei și una dintre cel mai bine văzute persoane din formațiunea social-democrată.

La Antena 3, jurnalistul Radu Tudor a făcut publice numele celor zece lideri din PSD care controlează voturile din Comitetul Executiv și ar putea tranșa definitiv jocurile în favoarea Gabrielei Firea, în războiul cu Dragnea.

Potrivit analizei lui realizatorului Antena 3, cei zece sunt sunt:

  1. Paul Stănescu – vicepremier și ministru al Dezvoltării, președinte PSD Olt
  2. Niculae Bădălău – cel care controlează PSD Giurgiu
  3. Dumitru Buzatu – președinte PSD Vaslui
  4. Mihai Tudose – fost premier, omul care controlează PSD Brăila.
  5. Gabriela Firea, primar al Capitalei și lider al PSD Ilfov, dar și interimar la București
  6. Marcel Ciolacu – cel care controlează organizația PSD Buzău.
  7. Marian Oprișan – lider PSD Vrancea.
  8. Adrian Țuțuianu – președinte PSD Dâmbovița.
  9. Robert Negoiță – PSD Sector 3.
  10. Radu Moldovan – PSD Bistrița.

Bugetul.ro a identificat un alt greu din PSD al cărui cuvânt poate cântări foarte mult în războiul Dragnea-Firea. El este omul care a anunțat-o pe Gabriela Firea drept candidat din partea PSD la alegerile prezidențiale din 2019.

Este vorba despre Florin Cârciumaru, senator și lider PSD Gorj.

„Dorința este să câștigam. Din sondaje la noi cel mai bine în partid stă doamna primar Firea. Dacă ne luam după ultimul sondaj doamna Firea stă cel mai bine față de toate personalitațile chiar și peste Iohannis. Mergem cu doamna Firea, din punctul meu de vedere. Este pentru prima dată când în Comitet se ia în discuție cine va candida la prezidențiale”, a afirmat, în luna ianuarie a acestui an, Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, conform presei locale.

Vezi și Mare atenție! Toți șoferii care au mașini înmatriculate trebuie să facă asta – În această săptămână s-a decis totul

S-a aflat! Cine este omul care a adus-o pe Irina Tănase în apropierea lui Liviu Dragnea – Liderul PSD care a „descoperit-o”

Guvernul Dăncilă pune banii pe masă! Sute de persoane beneficiază de sume importante

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare