sursa foto:  aktual24.ro

Un cunoscut jurnalist român, UMILIT! Solicitarea pe care i-o face unui ministru din Guvernul Tudose

Un jurnalist român susține că a fost umilit și face apel la unul dintre membrii Guvernului Mihai Tudose. Acesta anunță că a fost batjocorit chiar de Ziua Națională a României.

Jurnalistul Dan Tănasă susține că a fost batjocorit într-o piață publică din Ungaria, în fața Parlamentului de la Budapesta, de 1 Decembrie. El este revoltat că extremistul maghiar Csibi Barna că i-a afișat imaginea în piață împreună cu mesajul „1 decembrie nu este sărbătoare”.

Tănasă îi cere Ministerului de Exetrne, implicit șefului acestui minister, să intervină de urgenţă în acest caz. Asta după ce şi anul trecut, Barna a afişat, tot de ziua României, o fotografie trucată în care jurnalistul aparea ținând în mâini o foaie cu mesajul „Sunt securist. Scuipă-mă”. Tănasă susţine că anul trecut singura reacţia a Ministerul de Externe a fost o scrisoare în care a transmis că va lua legătura cu autorităţile din Ungaria pentru a preveni astfel de situaţii.

„Este pentru al doilea an consecutiv când acest individ, condamnat în România pentru fascism și antisemitism se manifestă în piețe publice din Ungaria, evident cu largul concurs al autorităților din Ungaria. Și este vorba despre imaginea unui cetățean român. Din păcate, Ministerul Afacerilor Externe nici anul trecut, nici anul acesta nu a înțeles că sunt obligate să apere imaginea unui cetățean român”, a declarat Dan Tănasă, la Antena 3.

Vezi și La CEAS DE SEARĂ, Olguța Vasilescu a dat STRIGAREA! Unde cheamă oamenii

A ieșit la iveală! Care sunt, de fapt, veniturile Andreei Esca

DACIA are mare concurență: Ce GIGANT vrea să detroneze DUSTER și ce super mașină a lansat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare