sursa foto:  Facebook

Un fost casier Kaufland intervine în scandalul Auchan: ‘Țin să contrazic toate reacțiile negative. Ipoteza că au fost dați oameni nevinovați afară pică din start’

Un fost angajat al Kaufland îi contrazice pe George Simion și pe Marian Godină, în scandalul legat de introducerea caselor self-scan la Auchan.

Pe rețelele de socializare, fostul casier afirmă că viața de casier e groaznică. Acesta spune că a lucrat trei luni la Kaufland, atât la casa de marcat, cât și pe raion.

În opinia sa, casele self-scan sunt binevenite. El susține că foștii casieri fie ajută clienții nepricepuți, fie sunt repartizați prin magazin.

Ca atare, spune acesta, ipoteza că oamenii sunt dați afară pică din start.

Dezvăluirea fostului casier Kaufland:

După cum bine știți, în ultima vreme, datorită apariției caselor de marcat self-scan în Auchan, au izbucnit reacții negative ale românilor asupra retailer-ului Auchan, chiar și George Simion și Marian Godină au avut reacții negative la acest lucru. Eu țin să contrazic toate reacțiile negative și vă spun și de ce. Eu am lucrat 3 luni de zile la Kaufland, în 2019, lucrăm atât la casă de marcat, cât și pe raion. Viața de casier e groaznică.

Pe lângă faptul că stai ore bune nemișcat în fața casei de marcat, făcând același lucru încontinuu, mai dai și de tot felul de oameni, unii mai cu chef de ceartă, alții cu întrebări stupide, alții care stau o ora să scoată banii din portofel și alții oameni care te înjură că de ce așteaptă mult la coadă. Și stresul care apare în momentul în care te pierzi la numărat banii și nu știi să dai restul de bani.

Casele self-scan sunt bine venite fix din cauza că faptului că tu că și casier nu mai ai de a face cu aspectele descrise mai sus. Clienții își scanează singuri produsele, iar „foștii” casieri stau tot timpul lângă casele self-scan pentru a ajuta clienții nepricepuți. Alți foști casieri sunt repartizați tot in magazin, dar pe alte funcții. Deci ipoteza că au fost dați oameni nevinovați afară, pică din start. Din contră, angajații au scăpat de stresul funcției de casier. Deci, ideea caselor de marcat self-scan este o idee bună și sper să fie implementată și alte magazine”, a scris acesta, pe Reddit.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare