sursa foto:  stiripesurse.ro

Un fost ofițer SRI detonează BOMBA! Ce NUME GRELE din presă au intrat în biroul lui Coldea

Un fost ofițer al Serviciului Român de Informații a făcut, duminică, o dezvăluire care dinamitează presa românească. Invitat într-o emisiune TV, colonelul în rezervă Daniel Dragomir a făcut publice trei nume grele de jurnaliști care l-au vizitat pe fostul prim-adjunct SRI, Florian Coldea.

În emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, Daniel Dragomir a declarat că Dan Turturică, Dan Tăpălagă și Sorina Matei au purtat discuții cu Coldea.

„În perioada 2012, a fost un an de fierbere, eu am văzut intrând și ieșind mai mulți oameni din media. Despre nantura discuțiilor nu știu, dar i-am văzut. Încep prin a vă spun trei: Dan Turturică, Dan Tăpălagă și Sorina Matei. La ea aș face o mică mențiune, la ea s-a discutat, dădea dovadă de independență, nesupunere față de multe de comandamentele pe care le avea. De aceea spune probabil lucurilor pe nume”, a afirmat Daniel Dragomir, la Antena 3.

„Acești oameni mergeau în biroul lui Coldea pentru ce? Pentru siguranța națională? Nu cred. Ei primeau rechizitorii pe mail, documente pe mail”, a mai spus Dragomir, conform Antena3.ro.

Vezi și Robert Turcescu anunță CUTREMUR în presă! Ce importantă publicație ar fi MURIT

DUREROS! Pentru câți bani și-a dat viața românul UCIS în Afganistan

Surpriză! Unde lucrează azi fiul lui Iulian Vlad, fostul șef al Securității comunist

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare