sursa foto:  ziaristionline.ro

Surpriză! Unde lucrează azi fiul lui Iulian Vlad, fostul șef al Securității comuniste

Ultimul șef al Securității comuniste a fost Iulian Vlad, ajuns astăzi la 86 de ani. El s-a aflat la conducerea instituției între anii 1987 – 1989. 

Pe 31 decembrie 1989, Vlad a fost arestat si condamnat la 25 ani de inchisoare, ca urmare a implicarii sale in represiunile care au avut loc la Timisoara si la Bucuresti, inaintea caderii regimului Ceausescu. Nu a executat din sentinta decat 4 ani, la inchisoarea de la Jilava, fiind eliberat pe 31 decembrie 1993. Apoi s-a retras din viața publică, însă a avut grijă să-și îndrepte fiul într-o direcție cumva similară.

Adrian Vlad a ocupat functii importante in sistem. Inginer geofizician la baza, Adrian Vlad a fost director al Rezervelor de Stat, intre 2001 si noiembrie 2003, cand a fost numit consilier superior la Corpul de Constrol al Primului Ministru, functie pe care o ocupa si in prezent, dupa aproape 14 ani in care s-au schimbat mai multe guverne, scriu jurnaliștii de la stirilekanald.ro.

Vezi și ȘOC! Să fie oare acesta MOTIVUL REAL al demiterii lui Țuțuianu? Detalii (ascunse) despre afacerea acestuia cu armament!

In calitatea sa de angajat la stat, fiul lui Iulian Vlad si-a depus recent declaratia de avere. Din document reiese ca Adrian Vlad detine 3 terenuri intravilane in Bucuresti si doua agricole, unul in Giurgiu, celalalt in Neamt, precum si 3 apartamente in Capitala. Fiul lui Iulian Vlad are un venit anual de 52.496 de lei, adica incaseaza lunar 4.374 de lei.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare