sursa foto:  hotnews.ro

Un ministru din Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR acuză: Candidatul PSD, fost membru USR – tentativă de fraudare a alegerilor parțiale!

Ministrul PNL al Energiei, Virgil Popescu, lansează acuzații grave la adresa candidatului PNL, fost membru PSD, la Primăria Obârșia de Câmp, județul Mehedinți.

Popescu susține că Marinela Dumitrele, candidatul PSD, fost membru USR, la alegerile parțiale din 27 iunie, ar fi încercat să fraudeze scrutinul.

Tentativă de fraudare a alegerilor parțiale din data de 27 iunie, din județul Mehedinți! Duminică am fost alături de candidatul PNL la primăria Obârșia de Câmp Nicu Butaru. Cu această ocazie am aflat cu stupoare că Marinela Dumitrele – candidatul PSD, fostă membră USR, cu toate că i-a încetat mandatul de consilier local și viceprimar, prin ordinul emis de prefectul județului Mehedinți Cristinel Pavel, încalcă legea, cu bună știință! Cum anume? A semnat în mod fraudulos documente oficiale, deși este clar că mandatul câștigat la alegerile din septembrie 2020, din partea USR, a fost pierdut odată cu adeziunea la o altă formațiune politică (PSD). Cu toate acestea, nu a ținut cont de lege și a semnat zeci de adeverințe în fals pentru cetățeni din afara comunei Obârșia de Câmp, pentru obținerea domiciliului, cu scopul de a fi votată de aceștia duminică, 27 iunie. Solicit măsuri ferme față de această tentativă de fraudare a alegerilor de către PSD, mai ales că Evidența Populației de la Mehedinți este în subordinea Consiliului Județean, condus de PSD. Încetați cu furtul!

P.S. Îi dau o veste tristă doamnei Dumitrele: atacarea ordinului prefectului în instanță nu înseamnă că documentul este automat suspendat. În cazul doamnei lucrurile sunt foarte clare: a trecut de la un partid la altul.”, este mesajul lui Virgil Popescu.

Vezi și

Se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! ‘Echipa Barna’ scoate din joc ‘Echipa Cioloș’

Super vești pentru acești români care au fost afectați de pandemie! Vor primi mii de euro

Un nou scandal în Poliția Română! În mandatul lui Lucian Bode, polițiștii sunt folosiți pe post de hamali

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare