sursa foto:  reperul.ro

Un nou scandal în Poliția Română! În mandatul lui Lucian Bode, polițiștii sunt folosiți pe post de hamali

E un scandal uriaș în Poliția Română! Comisarul Vitalie Josanu, președinte al sindicatului „Diamantul”, atrage atenția că, în mandatul lui Lucian Bode, polițiștii de la IPJ Neamț sunt folosiți pe post de hamali.

Concret, Josanu acuză că oamenii din conducerea IPJ Neamț au decis ca eliberarea sediului, ce urmează să intre în reparații, să fie făcută cu ajutorul polițiștilor. Este vorba despre mutatul mobilierului, documentelor etc din actualul sediu în noul spațiu ce va fi folosit pe perioada reparațiilor.

O mână de împuterniciți, ce se cred stăpâni pe moșie, a decis că eliberarea sediului IPJ Neamț (pentru reparații) să se facă folosind polițiștii pe post de hamali. Astfel au gândit ei că fac economii la buget, cât despre oameni… <<toată stima și respectul>>. Zis și făcut: cum mai toate structurile sunt conduse de împuterniciți, a început întrecerea socialistă, în format stahanovist. Unul singur s-a trezit să ridice două degete în toată adunarea și a devenit ținta de referință și ironii din partea structurii superioare de management, împuternicită și ea. Așadar, primii care au răspuns la apel cei de la Cazier, mobilizați în zi de weekend (plătiți cu ore suplimentare, zic unii, alții că au fost mobilizați “pro bono” – obligat). Aceștia au căutat unitate de transport, apoi au pus mână de la mână pentru plata șoferului și au început marea debarasare. Toți până la unul, inclusiv doamne însărcinate au răspuns la apelul de unitate și solidaritate transmis de Conducere prin gura împuternicitului la șefia serviciului … Exemplul luminos a fost urmat, pe același model, mintenaș de Serviciul Criminalistic. Or mai fi fost cârcotași, dar luați de val s-au executat cu zâmbetul pe buze. În consecință, pentru că nimeni nu și-a bătut capul să lămurească un set de probleme generate, am ticluit un set de întrebări. Nu de alta, dar dacă tot suntem chemați să scuipăm în palme și să punem umărul la … rezolvarea problemelor care neliniștesc structura de management, măcar să fim informați și preveniți. Firesc, pentru o asemenea clacă, deja începută, într-o instituție respectabilă, cu atâtea planificări, instruiri și analize de risc pentru toate mărunțișurile, inclusiv cu reguli de coborâtul scărilor, instituție cu ordine clară în hârtii și în cap, ne-am fi așteptat să avem deja răspunsurile în mai puțin de 10 zile. Spre dezamăgirea noastră, întrebările noastre simple au devenit pentru truditorii de la Cabinet o <<lucrare complex>> … atât de complexă, încât au prelungit termenul cu 30 de zile. Între timp, mai sunt fix 13 zile calendaristice până când sediul IPJ Neamț trebuie eliberat, conform contractului”, acuză comisarul Josanu, conform atacul.ro.

Vezi și

EXCLUSIV Dezvăluire din interiorul USR-PLUS: ‘În fiecare filială e câte un baron local. E mai rău decât era înainte PSD-ul’

Dumitru Coarnă l-a umilit pe Iulian Bulai, în direct, la TV: ‘Opriți-l pe papagalul ăsta, că nu înțelege nimic!’

Vești bune! Acești angajați vor putea ieși mai repede la pensie din câmpul muncii, doar cu 25 de ani vechime

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare