sursa foto:  youtube.com

Un ministru IMPORTANT din Guvernul Cioloș, acuzat că e TRĂDĂTOR de țară

Ziua și dezvăluirea. Un important ministru din Guvernul Cioloș este acuzat că ar fi foarte apropiat de servicii secrete din străinătate, în traducere că trădează interesul național în favoartea celor din extern. Este vorba despre vicepremierul Costin Borc, care este totodată și ministru al Economiei, Comerțului și Turismului în Guvernul Cioloș. Acesta a fost în trecut șef de cabinet al premierului Radu Vasile.

Vezi și Poze cu „Cucuveaua Mov” a lui Kovesi și Ghiță! Chiar există!

borcDezvăluirea a fost făcută de Sebastian Ghiță, într-o intervenție telefonică la B1 Tv. Deputatul PRU a spus că nu înțelege de ce  Borc fixează prețul în România la nisip și pietriș și că este evident că ministru este apropiat serviciilor secrete străine  din luările de poziție ale lui acestuia de-a lungul timpului.

În replică, jurnalista Emilia Șercan, invitată la emisiunea moderată de Nadia Ciurlin la B1 Tv, a spus că Ghiță ar trebui limitat pe posturile de televiziune pentru că aruncă pe piață tot felul de informații pe care nu le poate proba.

Vezi și SUA începe un NOU RĂZBOI! Obama și-a dat acceptul

Dacă stăm să număram toate persoanele din spațiul public acuzate că sunt aservite serviciilor secrete, ajungem la concluzia că suntem o țară descoperită de prea mulți acoperiți.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare