sursa foto:  jurnalistii.ro

Poze cu „Cucuveaua Mov” a lui Kovesi și Ghiță! Chiar există!

Războiul dintre deputatul Sebastian Ghiță și Laura Codruța Kovesi a atins cote maxime. Ghiță a povestit că a avut o relație de prietenie cu șefa DNA, iar aceasta neagă cu vehemență orice legătură cu „inculpatul Sebastian Ghiță”.

Pentru că i s-a cerut cu insistență să prezinte probe, deputatul a venit cu o dezvăluire bombă. Cucuveauamov@gmail.com este adresa de mail de pe care Kovesi îi scria mailuri.

kovesi„Aceasta este copia unui email primit de mine de la doamna Kovesi. Dânsa a folosit tot timpul o adresă secrcucuetă numită cucuveauamov@gmail.com. Aşa a considerat că-şi poate ascunde identitatea şi că poate rezolva chestiuni personale secrete din interiorul Parchetului General şi DNA. Aşa a crezut dansa că-şi poate ascunde identitatea reală şi că în felul acesta se poate ascunde de consecinţele legale şi morale.

Vezi și Alina Gorghiu, încă un pas spre Elena Udrea

Acest email mi-a fost transmis de către doamna Kovesi în 23.07.2012, solicitându-mi modelul de raport folosit în cazul plagiatului lui Ponta. Am decis să fac public acest email că urmare a negării de către doamna Kovesi a relaţiei reale cu mine, precum şi ca urmare a cererilor opiniei publice de a prezenţa dovezi.

Am sperat că doamna Kovesi va avea demnitatea să recunoască şi să accepte modul în care a fost ajutată în promovare, precum şi protecţia pe care a primit-o în cazul acuzaţiilor de plagiat”, a spus Sebastian Ghiţă.

Vezi și Surpriză! CTP bate în retragere în războiul cu Sebastian Ghiță

Kovesi nu a avut nicio reacție cu privire la noua acuzație a politicianului. Cert este însă că această Cucuvea Mov există și pe rețelele de socializare. Dacă o căutam pe facebook cu adresa de mail, ea apare înregistrată ca și profil. Mai mult, se pare că doamnei Kovesi nu-i displac cucuvelele prea tare, dacă stăm să analizăm poza de mai sus.

Dacă Ghiță spune sau nu adevărul ne poate lămuri, însă doar șefa DNA.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare