sursa foto:  stiripesurse.ro

Unde lucrează soția lui Liviu Pleșoianu și ce avere are, de fapt, cel mai aprig contestatar al șefei DNA

În ultima vreme, deputatul Liviu Pleșoianu s-a remarcat prin protestul inițiat împotriva șefei Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Laura Codruța Kovesi, deoarece aceasta refuză să se prezinte în Parlament, la audierile Comisiei de anchetă privind alegerile prezidențiale din anul 2009.

Bugetul.ro vă oferă astăzi informații despre averea lui Liviu Pleșoianu. Deputatul PSD nu este un om foarte înstărit, cel puțin asta reiese din declarația de avere completată la jumătatea lunii iunie.

Mai exact, Pleșoianu deține o cotă de 25% dintr-un teren de 1.361 mp și o casă de vacanță de 119,82 mp, aflate în comuna Stoenești, județul Argeș. De asemenea, și soția sa, Alina, are o cotă parte de 25% din aceste două proprietăți.

Totodată, Liviu Pleșoianu este proprietarul unui automobil Nissan Primera, fabricat în anul 2006. El a luat și 17.862 de euro de la RCI Leasing, în 2016, pe care trebuie să-i returneze în 2019.

În ultimul an fiscal, Pleșoianu a încasat o indemnizație de parlamentar în valoare de 2.161 de lei3.295 de lei, pentru funcția de director general al SC Trust Creative Omnidigital SRL și 5.436 de lei, bani proveniți din drepturi de autor.

Bugetul.ro a aflat că Liviu Pleșoianu este asociat unic la această firmă, care, în anul 2016, a avut un profit de 9.247 de lei, afaceri de 17.953 lei și datorii de 3.763 de lei.

În ceea ce o privește pe soția sa, Alina Pleșoianu, aceasta este medic specialist la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sârbu” (Maternitatea Giulești). Salariul anual al acesteia a fost în valoare de 26.700 de lei. Mai mult, ea a oferit servicii medicale de 110.418 lei. 

Vezi și Anunț în toiul nopții al Olguței Vasilescu! „Vă așteptăm să ne luați banii”

Atac fără precedent! ”Marele tătuc”, pus la zid de un fost ministru

Păcate, funcții și bani! Răfuială de proporții în Biserica Ortodoxă Română

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ
 • h-d

  Nu scapa nici omul asta de mizeriile voastre inventate,cum ai curajul sa spui ceva,sa aplici legea.PAC.APARE CITE O MANIPULARE SAU MIZERIE !!!

  • irinapop

   Informatiile din acest articol sunt informatii publice luate din declaratia de avere si din cea de interese a respectivului sparlamentar. Aceste declaratii pot fi consultate de toti doritorii pe site-ul anaf-ului. Daca Plesoianu a mintit in declaratii, atunci logic si in articol sunt minciuni. Iar asocierea unica la firma au aflat-o domnii jurnalisti in virtutea dreptului oricui de a avea acces liber la informatii publice, de la ONRC. Asa ca articolul asta NU CONTINE mizerii sau manipulari, ci informatii pe care orice le poate afla, daca doreste.
   Dar cand nu intelegi ceea ce citesti vezi sorosisme la tot pasul. Cand refuzi sa judeci si sa te informezi vezi in jurul tau numai manipulari, mizerii si minciuni. Apropo, stiai ca nu tot ce zboara se mananca, nu?

 • h-d

  Ar trebui sa ne alaturam acestui om,pentru ca nu este posibil ca aceasta individa sa sfideze in halul asta.NIMENI NU-I MAI PRESUS DE LEGE!!!

 • Iron Worker

  Un „corupt” sarac.

 • Doina Munteanu

  Stire ca kkt!
  Cu cat dati mai multe mizerii de-astea penibile, cu atat v-a deveni mai
  simpatizat personajul respectiv de catre cititori si-i veti pierde pe cei
  cativa cititori inteligenti pe care-i mai aveti.
  Ma duc sa-i dau un “like” lui Plesoianu.

 • Gica Sandu

  Bă fraților da mult a mai bagat mana la pasarica sa scoata 110418 lei din pzde….uluitor de multi bani din actul medical…

 • Gica Sandu

  Apropos de poza…. nici n-as vrea sa fii romanul meu. De fapt as vrea sa aflu ca nu esti roman.


articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.