sursa foto:  b1.ro

USR PLUS, minimalizat de liberali. Rareș Bogdan: ‘Asta este percepția, Guvern PNL, nimeni nu o să întrebe dacă mai sunt și alții pe lângă noi, acolo’

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a atras atenția că la momentul viitoarelor alegeri vor fi nevoiți să prezinte electoratului realizările din teritoriu, dar și pe cele ale „Guvernului PNL”, pentru că „nimeni nu o să întrebe că mai sunt și alții pe lângă noi, acolo”.

„Peste trei ani de zile va trebui să arătăm ce am făcut, va trebui să arătăm ce aţi făcut dumneavoastră în comunele, în oraşele pe care le conduceţi şi bineînţeles ce a făcut Guvernul PNL – pentru că asta este percepţia, Guvern PNL, nimeni nu o să întrebe că mai sunt şi alţii pe lângă noi, acolo – PNL peste trei ani de zile”, le-a spus Rareş Bogdan delegaţilor la conferinţa de alegeri a filialei judeţene PNL Tulcea care are loc sâmbătă dimineaţă.

El a explicat de ce îl susţine pe Florin Cîţu pentru preşedinţia partidului. 

„Cifrele pe care le vedeţi acum anunţate – şi nu sunt cifre anunţate din România, sunt cifre anunţate de Comisia Europeană – arată extrem de clar că pariul Florin Cîţu pentru România ca premier a fost unul excepţional. Eu cred că un premier are nevoie tocmai pentru că urmează trei ani de construcţie, trei ani de modernizare, trei ani de reformă, are nevoie şi ca partidu-i să-i stea complet în spate, integral, pentru că ceea ce s-a întâmplat în primele săptămâni ale acestei campanii interne, părerea mea că se va încheia mult mai repede decât credeau duşmanii noştri”, a mai afirmat eurodeputatul, conform News.ro.

Vezi și:

Video. Haos la alegerile interne ale PNL Timișoara. Urlete, îmbrânceli și bătaie între membrii partidului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare