sursa foto:  english.alarabiya.net

A dat lovitura! Prodanca face show

A început îndrãgitul reality show, care îi are în prim plan pe membrii familiei Prodan – Reghecampf, “Prodanca și Reghe. Prețul succesului”,.

Cel mai așteptat reality show de pe Antena Stars a început. “Prodanca și Reghe. Prețul succesului” va surprinde pas cu pas fiecare moment din viața de lux a familiei, viața din Dubai.

„Sunt fericitã cã am revenit în Antenã, mã întorc la matcã, în trustul care m-a consacrat cu acest reality show. Ani de zile, dupã ce încheiasem filmãrile, mã oprea lumea pe stradã sã mã întrebe când revin, aşa cã sunt mai mult decât bucuroasã cã pot merge mai departe cu cel de-al şaptelea sezon din seria noastrã!”, a declarat Anamaria Prodan.

„Vã invit sã ne fiţi alãturi şi sã vedeţi cum aratã o zi din viaţa noastrã. Deşi au trecut câţiva ani de la seria precedentã a reality-ului, televiziunea e ca mersul pe bicicletã. Sigur cã mai am momente când uit de camerã şi discut pe şleau anumite lucruri, dar mi-am asumat asta când am semnat şi vreau ca oamenii sã mã vadã exact aşa cum sunt eu”, a mai completat ea.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au muncit din greu, însă acum își pot vedea visul cu ochii. Traiesc intr-una din cele mai luxoase locuinte, iar primul episod al emisiunii îi va surprinde pe aceștia în imensa casă  unde vor avea parte de momente emoționante în familie, arata spynews.

 

Vezi și

EXCLUSIV Dumitru Coarnă, despre OUG-ul dat de Guvernul Orban: ‘Vedeți aici incompetența a două Guverne: PSD și PNL’

Cutremur pe scena politică! Cine va fi viitorul președinte PSD: ‘Sprijin din partea lui Iohannis și al Sistemului’

Marele vis al lui Liviu Dragnea, dinamitat! Ludovic Orban restructurează instituția întărită de Viorica Dăncilă și îngroapă definitiv proiectul fostului lider PSD

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare