Valentin Dragnea întoarce toate privirile în trafic- Investiție de sute de mii de euro

Colecția de bolizi de lux a fiului lui Liviu Dragnea s-a îmbogățit cu un Mercedes S-Class AMG. Bolidul valorează nu mai puțin de 150.000 de euro.

“Valentin Ştefan Dragnea, omul care se ocupă în acest moment de Turris Turnu Măgurele – liderul din eșalonul secund – are în acest moment în garaj și un Mercedes S-Class AMG. Fiul fostului președinte al PSD Liviu Dragnea nu se uită la bani atunci când vine vorba despre mașinile pe care le conduce. Astfel, prețul acestui bolid pornește pe piață de la aproximativ 150.000 de euro”, scrie gsp.ro.

Până acum, Dragnea Jr conducea un Volkswagen Golf. Riseproject.ro a dezvăluit că Valentin a apelat la o firmă specializată pentru a-şi tuna maşina, plătind 78.000 de euro pentru această operaţie. În urma acelor modificări, modelul Golf 6 R deținut de acesta a devenit cel mai puternic din circulație. În trecut, presa din Teleorman a relatat pe larg depre pasiunea lui Valentin Dragnea pentru automobile și le-a trecut în revistă pe cele pe care le ţine într-un garaj în care, pentru a se păstra o temperatura ideală pe timp de iarnă, era instalat un calorifer: un BMW X5, un VW Golf R, un Audi S3, un Audi A8 sau o Skoda Octavia RS, dar și un Rover deținut de Bombonica, fosta soție a lui Liviu Dragnea.

Vezi și:Vești excelente! Statul dă mii de lei- Cine sunt beneficiarii

Servicii gratuite pentru mii de români- Cine sunt norocoșii

EXCLUSIV Tribunalul București spune că ministrul Justiției a încălcat legea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare