sursa foto:  stiripesurse.ro

Venirea lui Nicușor Dan la cârma Primăriei Capitalei, un eșec? Gabriela Firea a răbufnit: ‘Nimic nu se face în București’

Fostul primar general al Capitalei Gabriela Firea consideră că în Bucureşti nu se face „nimic” de când şi-a preluat mandatul actualul primar, Nicuşor Dan. „Şi nu o spun eu, ci foştii aliaţi ai actualului Primar General. Şi-au dat seama şi ei că-l cheamă, de fapt, NIMICuşor Dan”, afirmă Firea. Ea susţine că în Primăria Capitalei nu se semnează documente şi că un fost vicepreşedinte al Asociaţiei Salvaţi Bucureşti a depus o plângere penală la DIICOT şi reclamă nerespectarea legii în instituţie.

„NIMIC nu se face în Bucureşti, nimic nu mişcă în Capitală! NIMIC! Şi nu o spun eu, ci foştii aliaţi ai actualului Primar General. Şi-au dat seama şi ei că-l cheamă, de fapt, NIMICuşor Dan. Ar fi de râs, dar e de plâns”, a scris Gabriela Firea marţi, pe Facebook.

Ea a susţinut că „nu se semnează documente în Primăria Capitalei” şi că bucureştenii aşteaptă certificatele de urbanism sau autorizaţiile de construire de luni întregi, de când şi-a preluat mandatul noul primar. 

„Termenul legal s-a depăşit de mult, dar pe nimeni nu interesează asta. Până şi foştii colaboratori ai actualului primar general s-au săturat de indolenţă. Un fost vicepreşedinte al Asociaţiei Salvaţi Bucureşti, locul unde s-a făcut celebru Dan, a depus o plângere penală la DIICOT şi reclamă tocmai nerespectarea legii în Primăria Capitalei. Dacă aş fi stat eu cu teancuri de documente pe birou, luni întregi, nu vreau să-mi imaginez ce era”, a conchis Firea, conform news.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare