sursa foto:  adevarul.ro

Venituri uriașe pentru Mugur Isărescu! La cât a ajuns pensia acestuia

Reprezentantul Băncii Naţionale a României a avut venituri cu aproape 10.000 de lei lunar mai mari, în ultimul an fiscal, în comparaţie cu anul fiscal precedent, după cum se vede în declaraţia de avere, potrivit economica.net.

Mai exact, Mugur Isărescu a încasat de la BNR, în ultimul an fiscal 897.000 lei, potrivit declaraţiei fiscale aferente finalului lunii iunie 2020. În precedentul an fiscal, guvernatorul câştigase 806.000 lei, ceea ce înseamnă că veniturile sale lunare, din salariu și indemnizații de ședință, au crescut cu 7.500 de lei.

De asemenea, din declaraţie se poate observa şi că Isărescu a încasat mai mulţi bani din pensie, comparativ cu anul fiscal anterior. Acum, are venituri de circa 162.000 lei, ceea ce însemnă un plus de 2.500 de lei faţă de anul fiscal precedent.

Se presupune că Mugur Isărescu a preferat să păstreze sumele în plus în economii bancare, având în vedere că valoarea depozitelor sale în lei a crescut, ajungând la un total de un milion de lei, cu tot cu economiile în valută.

Mugur Isărescu încasează salariu de la Banca Naţională a României , deşi guvernatorul s-a pensionat din anul 2016.

Citește și: EXCLUSIV Cutremur între Servicii! Șeful SPP câștigă dublu față de șeful SRI! Salariul generalului Pahonțu a explodat în ultimul an fiscal declarat

Lovitură devastatoare pentru Academia Română! Sume de bani încasate într-un mod de-a dreptul șocant

Nelu Tătaru a dat lovitura! Afacerea soției sale aduce familiei sume impresionante

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare