sursa foto:  antena3.ro

Veste proastă pentru bucureșteni! Ce au decis companiile de taximetrie și de ce sunt furioase pe UBER

Bucureștenii primesc o veste proastă din partea firmelor de taximetrie. Companiile din București au luat măsuri drastice după ce Guvernul Tudose a majorat prețul la carburanți. De asemenea, o altă problemă pe care taximetriștii o întâmpină are legătură cu compania de taxi UBER.

Se pare că mai mult firme de taximetrie au reclamat firmele UBER și Taxify, acuzându-le de piraterie. Potrivit Libertatea, reclamanții acuză șoferii celor două firme că nu ar avea licență și nu ar plăti taxele pe care ceilalți taximetriști le plătesc.

Dacă până ieri, prețul a fost de 1,39 lei pe km, de azi, taximetriștii au majorat prețurile cu 30 de bani, ajungând la 1 69 de lei pe km. Taximetriștii spun că serviciile de transport Uber și Taxify, concurența firmelor de taxi din Ilfov, dar și majorarea prețului la carburanți, le-au afectat serios încasările.

La rândul lor, transportatorii au cerut reluarea schemei de returnare a unei părți din acciza de 7 eurocenți, în caz contrar amenințând cu majorarea tarifelor de transport. Acest lucru va duce, în final, și la scumpirea alimentelor de la raft.

Vezi și Surpriză uriașă! Cine este ROMÂNUL care a devenit cel mai puternic impresar sportiv din lume. Sumele uriașe pe care le-a încasat

Secretele Angelei Merkel. Cine este „primul domn” al Germaniei și cu se ocupă acesta

Se anunță BOMBA ANULUI în media! Cine vrea să CUMPERE PRO TV

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare