sursa foto:  antena3.ro

Veste proastă pentru bucureșteni! Ce au decis companiile de taximetrie și de ce sunt furioase pe UBER

Bucureștenii primesc o veste proastă din partea firmelor de taximetrie. Companiile din București au luat măsuri drastice după ce Guvernul Tudose a majorat prețul la carburanți. De asemenea, o altă problemă pe care taximetriștii o întâmpină are legătură cu compania de taxi UBER.

Se pare că mai mult firme de taximetrie au reclamat firmele UBER și Taxify, acuzându-le de piraterie. Potrivit Libertatea, reclamanții acuză șoferii celor două firme că nu ar avea licență și nu ar plăti taxele pe care ceilalți taximetriști le plătesc.

Dacă până ieri, prețul a fost de 1,39 lei pe km, de azi, taximetriștii au majorat prețurile cu 30 de bani, ajungând la 1 69 de lei pe km. Taximetriștii spun că serviciile de transport Uber și Taxify, concurența firmelor de taxi din Ilfov, dar și majorarea prețului la carburanți, le-au afectat serios încasările.

La rândul lor, transportatorii au cerut reluarea schemei de returnare a unei părți din acciza de 7 eurocenți, în caz contrar amenințând cu majorarea tarifelor de transport. Acest lucru va duce, în final, și la scumpirea alimentelor de la raft.

Vezi și Surpriză uriașă! Cine este ROMÂNUL care a devenit cel mai puternic impresar sportiv din lume. Sumele uriașe pe care le-a încasat

Secretele Angelei Merkel. Cine este „primul domn” al Germaniei și cu se ocupă acesta

Se anunță BOMBA ANULUI în media! Cine vrea să CUMPERE PRO TV

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare