sursa foto:  Facebook

Veste proastă pentru soțul Olguței Vasilescu- Decizia luată de instanță

Judecătoria Bolintin Vale a respins contestația europarlamentarului Claudiu Manda, rămas fără permis de conducere după ce a fost prins conducând cu 125km/h în localitate. Decizia instanței poate fi contestată.

Europarlamentarul Claudiu Manda, președintele PSD Dolj, a pierdut procesul prin care contesta sancțiunea aplicată de polițiștii din Giurgiu pentru depășirea vitezei legale, conform Mediafax.

Judecătoria Bolintin Vale i-a respins contestația, pe care a considerat-o ca „neîntemeiată”.

„Respinge plângerea contravențională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare”, este soluția Judecătoriei Bolintin Vale.

În aprilie, poliţiştii i-au suspendat permisul lui Claudiu Manda pentru o perioadă de 90 de zile, după ce parlamentarul a fost prins cu 125km/h în localitate, pe raza oraşului Mihăileşti din judeţul Giurgiu, declarau pentru MEDIAFAX surse din Poliţie.

Manda fusese sancţionat și cu 1.305 lei.

„La ora 16.00 aveam şedinţă la Senat. La 15.40, la Mihăileşti. Aveam şedinţă şi la ora 16.00 trebuia să ajung. Am plecat în timp util numai că s-a mai întârziat pe drum. Era un drum cu două benzi pe sens la intrarea în localitate. E adevărat ce s-a întâmplat. Mă grăbeam să ajung la Parlament”, declara atunci Cladiu Manda, pentru MEDIAFAX.

Soția lui Manda, Olguţa Vasilescu, spunea tot atunci că i se pare jenant pentru Poliţia Română să dea pe surse informaţia că i-a fost suspendat permisul de conducere lui Claudiu Manda, pentru că a condus cu viteză. Ea preciza că era şi ea în maşină şi au plecat mai târziu din Craiova.

 

 

Vezi și:Se dau noi tichete- Cine sunt românii care vor beneficia de ele

Mega-lovitură pentru șoferi- Puteți rămâne fără permis un an de zile

Mare atenție, români! Riscați amenzi usturătoare sau chiar închisoare

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare