Vești din partea Gabrielei Firea- Beneficiu uriaș pentru o categorie de angajați

Gabriela Firea anunță că Primăria Capitalei va relua procedura de achiziție a locuințelor pentru cadrele medicale angajate în spitalele administrate de municipalitate, subliniind că din cele 600 de locuințe prevăzute în proiect, au fost achiziționate 177 până în prezent, potrivit Mediafax.

„Primăria Capitalei va relua procedura privind achiziția a 423 de locuințe din cele 600 destinate personalului medical. Până acum au fost achizționate 177 de astfel de apartamente”, a scris Firea pe Facebook.

Potrivit primarului general, până în aprilie 2020 va fi prezentată o prima varianta a Planului Urbanistic General al Capitalei.

„Prin programul derulat de Primăria Capitalei, se achiziționează 600 de apartamente cu destinația de locuințe de serviciu pentru personalul angajat în unitățile medicale din subordinea Municipalității. Până în prezent, au fost cumpărate 177 de apartamente – cu 1, 2 sau 3 camere. Valoarea acestor locuințe, care sunt situate în sectoarele 1, 2, 6 și Bragadiru, se ridică la aproximativ 20 de milioane de euro. (…) Sper să avem de această dată mai multe oferte, pentru că în ciuda faptului că Primăria a achitat prețul pieței, piața nu a răspuns de la început pe măsura acestei oportunități”, a spus Gabriela Firea.

Primarul i-a invitat pe dezvoltatorii imobiliari prezenți la un eveniment de profil care a avut loc vineri să depună oferte în cadrul procedurii prin care Primăria Capitalei achiziționează locuințe pentru personalul medical

Vezi și:

Veste proastă pentru români- Ce se întâmplă cu salariul minim

la vârful MAI! Marcel Vela, out?

EXCLUSIV S-a început destructurarea ‘pe ascuns’ a unei instituții de forță! Mutare ‘în mare liniște’, fără acordul Guvernului Orban?

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare