sursa foto:  libertatea.ro

Vești teribile pentru Liviu Dragnea. Ce se întâmplă cu iubita sa, Irina Tănase

Liviu Dragnea și iubita sa, Irina Tăstase trec prin momente grele. Totul s-a petrecut în aceste zile iar premierul Viorica Dăncilă s-a implicat în mod direct.

Liderul PSD, Liviu Dragnea a fost extrem de supărat în aceste zile. Iubita sa, Irina Tăstase, a trecut prin momente grele iar alături de ea s-a aflat şi premierul Viorica Dăncilă. “Logodnica liderului PSD, Liviu Dragnea, are oarece probleme după vacanţa de iarnă prelungită, ea fiind internată de cîteva zile în spitalul Sanador din zona Pieţei Victoriei.

Conform unor surse de încredere, Irina Tănase are o afecţiune cervicală care a necesitat spitalizarea la secţia de chirurgie. Aflată pe patul de suferinţă, astăzi, viitoarea soţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor a primit, conform aceloraşi surse, o vizită de rang înalt: nimeni alta decît primul-ministru Viorica Dăncilă, care şi-a rupt un pic de timp într-o zi cu o agendă foarte grea, ţinînd cont de votarea bugetului în parlament, pentru a fi alături de posibila viitoare Primă-Doamnă”, a susţinut inpolitics.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Primul român decorat de Klaus Iohannis face acuze grave! Cine e, de fapt, cea mai vitregită categorie socială

Atenție! Pensiile speciale ar putea fi eliminate pentru mai multe categorii de bugetari

Atenție, șoferi! Ce se întâmplă cu modul în care sunt emise polițele RCA

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare