Victor Ponta a răbufnit: Orban este un măscărici!

Fostul premier, Victor Ponta, a răbufnit în emisiunea Subiectiv de la Antena3. „Orban este un măscărici!” spune Victor Ponta.

Victor Ponta a declarat că premierul se comportă ca un măscărici și că România este într-o situație de o gravitate fără precedent , pe care numai cineva cu autoritate morală și experiența profeională, precum Raed Arafat, ar putea s- rezolve.

„Nu mai avem timp de circ. Ludovic Orban, un măscărici, așa se comportă. Ati văzut declarația de astăzi în care spunea: Suntem pregătiți pentru corona virus, dar n-avem nimica.

Cred că mâine domnul Iohannis ar trebui să ne cheme pe toți, să ne spună, oameni buni, suntem într-o situație de o gravitate fără precedent, e o urgență, în acest moment, medicală dar va fi o urgență economică, va fi o problemă a întregii societăți. Cum facem cu cele doua milioane de români care sunt în Italia, nu-i mai primim în tară?” a anunțat fostul premier

Victor Ponta îl propune pe Raed Arafat ca prim-ministru al României și așteaptă ca președintele să-l propună pe acesta luni.

„E clar că suntem într-o situație de o gravitate fără precedent, cu care nu ne-am mai întâlnit,pe care nu știm, în acest moment, de unde s-o apucăm, și avem nevoie de niște oameni care să aibă un pic de autoritate morală, pe care domnul Orban și în general politicienii nu o au, și să aibă experiența profeională. În locul lui domnul Iohannis mâine l-aș propune pe domnul Arafat prim-ministru…” a adăugat Victor Ponta.

Vezi și:

EXCLUSIV Susținere totală pentru un cunoscut șef de la ANPC: Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu își dau mâna

EXCLUSIV Guvernul Orban instalează un personaj controversat într-o funcție-cheie: Pagubă de 1 milion de euro

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare