sursa foto:  romaniajournal

Victor Ponta avertizează: E o mare greșeală!

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că speră ca acum, în ceasul al 13-lea, președintele să numească o persoană profesionistă, nepolitică. „Dacă o ține tot cu PNL și de data asta, cu USR, cu Băsescu, cine o mai vrea pe acolo, e o mare greșeală”, susține fostul premier. 

Victor Ponta a subliniat că datoria președintelui Klaus Iohannis este să nu pună interesul PNL înainte, ci al României. „Datoria președintelui este să fie președinte al României, nu al PNL, să nu pună interesul PNL înainte, ci al României, care este de a avea un guvern de profesioniști, care să lase interesul de partid și să acționează într-o perioada extrem de gravă pentru România”, a spus liderul Pro România.

„Acum, sper în ceasul al 13-lea că președintele să numească o persoană profesionistă, nepolitică. Dacă o ține tot cu PNL și de dată asta, cu USR, cu Băsescu, cine o mai vrea pe acolo, e o mare greșeală. Să pună o persoană nepolitică, un profesionist care să-și facă o echipa de profesioniști, nu miniștri care în fiecare moment, în loc să muncească pentru transporturi, sănătate, educație, se gândesc la partid și unde îi pune partidul și să încercăm să ameliorăm, să atenuăm rezultatele crizei în care ne aflăm. Așa ceva noi, de la Pro România, o să votăm, orice altă formulă. Să o luăm de la capăt iar cu PNL am greși total. Definiția nebuniei este să faci mereu același lucru, așteptând un rezultat diferit”, a afirmat Ponta la Antena 3.

„Am vorbi și cu domnul Ciolacu de la PSD și am spus: atenție, nici vorba, vine acum PSD, își pune miniștri; ar fi o mare greșeală. Partidele se ocupă de alegeri (…), noi ne luptăm pe candidați, programe și știm că la guvern este cineva care muncește pentru România. Nu trece un alt guvern, vorbesc în numele Pro România, că nu votăm un alt Guvern Orban, fără Orban.

Nu cred că trece alt guvern, iar datoria președintelui este să fie președinte al României, nu al PNL, să nu pună interesul PNL înainte, ci al României, care este de a avea un guvern de profesioniști, care să lase interesul de partid și să acționează într-o perioada extrem de gravă pentru România”, a adăugat el.

Întrebat dacă Pro România susține un premier independent cu un guvern pentru 6 luni care să pregătească parlamentarele din noiembrie, la termen, Ponta a spus: „Noi, cei de la Pro România, asta vom susține”., informează ziare.com.

Vezi și:Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

Mega-veste! Se acordă noi tipuri de concedii

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare