sursa foto:  digi24.ro

Victorie pentru Klaus Iohannis! A câștigat războiul cu Ministerul Apărării

Inalta Curte de Casație și Justiție i-a dat câștig de cauză președintelui Klaus Iohannis, în procesul în care acesta se judecă cu Ministerul Apărării pe tema prelungirii mandatului șefului Statului Major, generalul Nicolae Ciucă. ICCJ a respins anularea decretului semnat de președinte, astfel că Nicolae Ciucă rămâne șef al Statului Major.

Sentința ICCJ este definitivă și nu poate fi atacată cu apel.

Iată minuta judecătorilor ICCJ:

”Detalii soluţie: Admite recursul declarat de recurentele-pârâte Administraţia Prezidenţială în nume propriu şi în calitate de reprezentantă a Preşedintelui României, Domnul Klaus Werner Iohannis împotriva Sentinţei nr. 16 din data de 31 ianuarie 2019 a Curţii de Apel Bucureşti Secţia a VIII a Contencios Administrativ şi Fiscal. Casează în parte sentinţa atacată şi rejudecând, admite excepţia inadmisibilităţii şi respinge cererea de suspendare a Decretului nr. 1331/28.12.2018 ca inadmisibilă. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei atacate, astfel cum a fost îndreptată şi ale încheierilor premergătoare. Respinge recursul formulat impotriva Încheierii de îndreptare a erorii materiale din data de 31 ianuarie 2019, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 9 aprilie 2019.”, arată ICCJ.

 

Vezi și:

Vești pentru români! A fost publicat un Ordin care stabilește criteriile în baza cărora pot fi acordate mai multe tipuri de tichete

ANAF va face totul public la sfârșit de aprilie! ‘Lista rușinii’ va fi expusă pentru toți românii

Vești bune! Angajații vor putea avea parte de majorări salariale – Cine sunt beneficiarii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare