sursa foto:  INQUAM Photos/George Calin

Victorie pentru Ludovic Orban în fața lui Florin Cîțu: Încă un nume greu se alătură președintelui PNL

Adrian Vestea, preşedintele PNL Braşov, a anunţat că a semnat lista de susţinători ai moţiunii Ludovic Orban.

 

PNL Braşov este prima filială care anunţă oficial susţinerea moţiunii.

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a participat miercuri la conferinţa de alegeri interne din cadrul Organizaţiei PNL Braşov.

”Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine într-o perioada în care unuii încearcă să demonstreze că sunt singur. Știți foarte bine că nu sunt singur. Este adevart că avem surprize în fiecare săptămâna, se mai sucește câte unul.

Se pot suci presedinții de filaiale, după ce ajung în funcție, miniștrii, unii care au ceva de câștigat imediat sau care au schete în dulap, dar nu poate fi sucită voință mebrilor PNL, a bazei PNL, toți acești colegi ai noștri care bătălie de bătălie, ca niște căuzași, se bat pentru PNL și au grijă ca partdiul să rămân în direcția corectă. În voi am încredere, dragii mei, și din cauza asta nu m-am simțit, nu mă simt și nu mă voi simți niciodată singur și întodeauna voi fi alături de dvs, așa cum și dvs ați fost alături de mine în cele mai grele momente. Vă mulțumesc!”, a declarat Ludovic Orban.

 

Vezi și:

Ludovic Orban, săgeți către Cîțu: ‘Nu Guvernul dă ordine la partid, ci forurile statutare ale PNL sunt cele care decid politica Guvernului și așa trebuie să fie

Ludovic Orban cere demiteri de la Palatul Victoria: ‘Cine a hotărât să folosească resurse publice în campania internă împotriva președintelui PNL trebuie să plece imediat’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare