sursa foto:  stiripesurse.ro

Video Scene de filme pentru adulți! S-au ‘iubit’, de față cu toată lumea, într-o sală de jocuri din România! Poliția s-a sesizat

Un bărbat și o femeie, ambii având 33 de ani, au fost reținuți de polițiști, după ce s-au dezbrăcat și au făcut amor într-o sală de jocuri din România. Scena a avut loc într-un cazinou din Pitești.

În imaginile apărute în spațiul public se poate observa cum bărbatul din Olt și femeia din Pitești mimează, inițial, actul sexual, pentru ca ulterior să treacă la fapte.

Secvențele demne de filme porno au ajuns să fie văzute și de polițiști. Oamenii legii s-au autosesizat, iar pe 02 martie 2023 au deschis, pe numele celor doi, dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri. Apoi, femeia și bărbatul au fost reținuți, informează Ziarul Argeșul.

Ce a transmis IPJ Argeș:

„La data de 14 martie 2023, după administrarea probatoriului, cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând (…) să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare