sursa foto:  vasiledale.ro

Video și foto! Imagini terifiante din România! Fiul unui afacerist cunoscut, rupt în bătaie de un boxer cămătar

Caz șocant! Fiul unui afacerist cunoscut în zonă a fost rupt în bătaie de un fost boxer. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, omul de afaceri îi datora bani fostului boxer.

Un bărbat din Racșa, fiul unui important patron din Seini, a fost pur și simplu snopit și desfigurat în bătaie de un fost boxer, actualmente administrator al unui cunoscut club de box din orașul maramureșean Seini, informează vasiledale.ro.

În vârstă de 35 de ani, Daniel Pop, cunoscut proprietar al unui club de box din Seini și fost boxer, l-a umplut de sânge pe Cozma Ioan (28 ani,), din Racșa (județul Satu Mare), fiul unui cunoscut om de afaceri care are o fermă de porci în Seini (Maramureș).

Victima s-a prezentat la Spitalul Județean Dr. Constantin Opriș Baia Mare, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale, iar agresorul a fost arestat preventiv de magistrații Judecătoriei Baia Mare.

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 473/P/2020, din data de 5 februarie 2020 şi în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 1 lit. d şi alin.2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 zile, de la 5 februarie 2020 până la 5 martie 2020, inclusiv, a inculpatului POP IOAN – DANIEL, fără antecedente penale, sub acuzaţia de comitere infracţiunilor de: – lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C.pen., – şantaj, prev. de art. 207 alin.1 şi 3 Cod penal , – tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 Cod penal Toate infracţiunile cu aplicarea art. 38 alin. 1 şi 2 C.pen. Respinge solicitarea inculpatului, în sensul de a se dispune împotriva acestuia o măsura preventivă mai puţin restrictivă de libertate. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul şi Ministerul Public.”, se arată în decizia judecătorilor.

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare