sursa foto:  g4media.ro

Violeta Alexandru, atac exploziv la adresa Gabrielei Firea:Ca să ascundă modul în care a irosit banii bucureștenilor, s-a apucat de scandal cu liderii PNL

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru o atacă dur pe Gabriela Firea, despre care spune că nu a făcut nimic bun pentru bucureșteni, ba mai mult, tot scandalul cu liderii PNL are rolul de a ascunde modul în care a irosit banii bucureștenilor.

 

,,Nu m-ar interesa deloc, absolut deloc Gabriela Firea/PSD dacă nu ar avea legătură, astăzi, cu faptul că viața bucureștenilor nu s-a îmbunătățit deloc în ultimii ani. Orașul nu are servicii bune pentru bucureșteni! Ceea ce te revoltă, când te gândești la resursele publice irosite de G. Firea/PSD.

Ca să ascundă modul în care a irosit banii bucureștenilor, s-a apucat de scandal cu liderii PNL. Îmi semnala cineva o postare a G. Firea despre mine. Caută orice prilej de scandal. Cu cât evidențele eșecului managementului ei vor fi mai clare, cu atât va da dovadă de și mai multă agresivitate.

Din respect pentru cei care urmăriți această pagină – câteva precizări. Este atribuția directă a Primăriei să dezvolte servicii pentru copiii și adulții vulnerabili. Când mă gândesc la faptul că nu îi lipsesc resursele Capitalei ci doar un bun manager, mă revoltă să constat că:

Mama unui copil cu dizabilități nu poate cumpăra serviciile de terapie pentru că G. Firea nu le-a înființat.

Prin Hotârâre de Consiliu General nr. 92/2017 Primăria București instituia plata unui stimulent pentru copiii și adulții cu dizabilități (1000 lei/lună pentru copil și 500 lei/lună pentru copii). Stimulentul este o măsură a autorității locale, DISTINCTĂ față de îndemnizația de handicap/salariul asistentului personal, prevăzute prin Legea 448/2006 și plătite de Ministerul Muncii prin ANPIS, în fiecare lună, la termen. În luna Decembrie 2019, PMB a redus cu 50% stimulentul pentru adulți. G. Firea le spune invers, insinuează că ar avea vreo vină Guvernul. Câtâ dovadă de lașitate să nu își asume deciziile.

În fine, pelerinajele la moaște chiar nu rezolvă problema medicamentelor și a sănătății pensionarilor.

Managementul priorităților financiare al PMB depinde, ca să nu existe niciun dubiu, de decizia Primarului General.

Vă spun sincer, este o tragedie faptul că am stat 4 ani cu cineva care pur și simplu nu iubește Bucureștiul și pe bucureșteni. Nu îi înțelege și nu ține la ei. Se vede atât de clar! Din iunie G. Firea nu va mai fi Primarul Bucureștiului.

În general, ca să mă fi convins PSD și G. Firea că le pasă de copii, ar fi trebuit să mărească ei alocațiile în acei mulți ani de guvernare irosiți. Mărirea alocației, necesară – așa cum au demonstrate proiectele PNL din ultimii ani (singurele, de altfel, pe această temă), nu este singura soluție. Pentru copii și familii în general, este nevoie de servicii în București.

Regret că Bucureștiul a suferit, în ultimii ani, cu G. Firea.

Schimbăm lucrurile!

#Bucurestiulnuarenvoiedecirc
#Bucurestiularenevoiedetreaba”,a scris ministrul pe pagina de Facebook

Vezi și:

Numire controversată făcută de Marcel Vela! Noul șef de la ‘Doi și-un sfert’, Securitatea și lumea penalilor

Marcel Vela, măsură aprig contestată! ‘Va fi o întreagă nebunie, pentru că au competențe diferite’

Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare