sursa foto:  INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Vlad Voiculescu, despre întârzierea rapoartelor în cazul tragediilor de la Matei Balș și Piatra Neamț: ‘Dacă ar fi fost util pentru oameni pentru a fi în siguranță în spitale l-am fi prezentat imediat’

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat că până la finalul mandatului său de ministru datele despre infrastructura spitalicească vor fi făcute publice.

El a fost întrebat cu privire la rapoartele în cazul incendiilor de la „Matei Balş” şi spitalul din Piatra Neamţ.

„Dacă un singur lucru din acele rapoarte ar fi fost util pentru oameni pentru a fi în siguranţă în spitale, (…) l-am fi prezentat imediat”, a spus Voiculescu, la Parlament.

El a afirmat că garantează că echipa de la Ministerului Sănătăţii face tot ce poate ca lucrurile să meargă către siguranţa pacienţilor în spitale.

„Este unul dintre proiectele la care lucrăm, ca fiecare spital să aibă date deschise inclusiv despre starea instalaţiei electrice sau starea în general a infrastructurii spitaliceşti şi cu mult mai mult decât atât. Până la sfârşitul acestui mandat despre fiecare spital veţi avea date publice”, a mai spus ministrul Sănătăţii.

Citește și: 

EXCLUSIV Guvernul PNL uită de marea reformă pe care a promis-o la stat! Un arhitect a fost transformat în inspector-șef la Apele Române

Vești importante pentru toți românii care au investit în acest tip de producție. Se anunță creșteri uriașe

Super veste pentru acești angajați! Prin ce mod pot obține finanțare pentru cumpărarea unei case

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare