sursa foto:  isu contanta

A fost activat planul Roșu de intervenție! Accident rutier grav! Cel puțin 15 copii au fost implicați

Miercuri a avut loc un puternic accident rutier între o mașină și un microbuz car transporta copii! S-a cerut de urgență intervenția ISU Dobrogea.  În urma evenimentului a fost activat planul roșu de intervenție.

La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD, o ambulanță, o mașină de stingere și o autospecială pentru transport victime multiple.

 

Cel puțin 15 copii au fost implicați

La fața locului,  15 copii au fost evaluați medical, 8 alte victime au fost evaluate medical, în timp ce un minor și doi adulți au fost  monitorizați la fața locului, dar pentru aceștia nu a fost necesar transportul la spital.

Avem la fața locului două smurd, o ambulanță. O mașină de stingere și o autospecială pentru transport victime multiple. 15 copii sunt în evaluare medicală la fața locului, au mai transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

De asemenea, patru persoane, atât din mașină, cât și din microbuz, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Trei persoane vor fi transportate la spital. Este vorba despre doi adulți și un minor, transmite Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Cinci victime, patru minori și un adult, au fost transportate la spital cu diverse traumatisme. Toate cele cinci victime sunt conștiente și cooperante, precizează reprezentanții ISU Dobrogea.

Trei fete și un băiat în vârstă de 15 ani se află printre victimele transportate la spital. De asemenea, o altă femeie care a suferit un traumatism cranio-facial, a fost transportată la spital, potrivit  informațiile reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

,,În microbuz se aflau 16 persoane, dintre care 5 minori. Au fost evaluate medical 8 victime, astfel: 3 au fost monitorizate la fata locului (2 adulti si 1 minor) – nu necesita transport la spital, iar alte 5 (1 adult si 4 minori) au fost transportate la spital cu diverse traumatisme. Toate cele 5 vcitime sunt constiente, cooperante, au mai transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Citește și: Elicopterul SMURD a intervenit de urgență! Accident grav! Patru persoane au fost rănite, doua fiind încarcerate

 

Precizările Serviciului de Ambulanță Județean Constanța

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au declarat că la locul accidentului au fost evaluate opt persoane:

-o femeie cu traumatism craniofacial, transportată la spital;

-o fată ,15 ani, cu traumatism membru inferior, transportată la spital;

-o fată, 15 ani, cu traumatism toracic, transportată la spital;

-un băiat 15 ani, cu traumatism craniofacial,transportat la spital;

-o fată,15 ani, cu contuzie facială, transportată la spital;

-o fată,17 ani, cu contuzie facială, a refuzat transportul la spital;

-un bărbat cu traumatism la membru inferior, a refuzat transportul la spital;

-o femeie (șofer autoturism), cu atac de panică, a refuzat transportul la spital.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare