sursa foto:  publika.md

A început! Valul doi de coronavirus este deja prezent în România! Orașul lovit de Covid-19 în această perioadă

Valul al doilea al epidemiei de coronavirus s-a făcut deja simțit în anumite locuri. Medicul timișorean Virgil Musta spune că asistăm deja la un val doi în anumite zone ale țării. 

Cunoscutul doctoc dă ca exemplu orașul Brașov.

,,Asistăm deja la un val doi în anumite zone ale ţării. Dacă ne uităm la Braşov, numărul de cazuri este mai mare decât în perioada acută a pandemiei. Noi, din fericire, stăm bine, avem un număr foarte mic de cazuri, dar dacă nu vom fi precauţi şi nu vom înţelege că trebuie să respectăm regulile, sigur vom avea şi un al doilea val. Acesta poate apărea în lunile de toamnă, poate iarnă. Sper ca acesta să poată fi ţinut sub control cum a fost ţinut şi în timpul primului val de pandemie”, a afirmat medicul Virgil Musta, pentru Express de Banat.

Vezi și SURSE Coronavirusul ‘pătrunde’ în Primărie! Un nou focar de infecție bubuie în România?

Bugetul.ro a avertizat că ar putea bubui coronavirusul la Brașov

Surse dezvăluiau, pentru Bugetul.ro, la 17 iunie, că o angajată a Primăriei Brașov a fost confirmată cu coronavirus.

De asemenea, directorul medical de la Spitalul Județean a fost confirmat pozitiv. Și personalul TESA de la o clinică medicală privată din Brașov are probleme din cauza infectării cu COVID.

Sursa citată mai spune că probleme sunt și la Electrica. Problemele de la Electrica au fost confirmate și de surse Bugetul.ro”, mai scriam la jumătatea lunii iunie.

La Brașov, sâmbătă, 27 iunie, Grupul de Comunicare Strategică a raportat 1.395 de cazuri de coronavirus, a treia cea mai afectată regiune, după București și Suceava.

Vezi și

EXCLUSIV Adevărul a ieșit la suprafață: Răsturnare situație în cazul polițistului care a aplicat ‘Legea pumnului’! A recunoscut!

Jocurile dure făcute de Klaus Iohannis pentru debarcarea lui Ludovic Orban. Cine este vârful de lance din PNL

Cine sunt milionarii care și-au construit un palat în cartierul Primăverii, lângă reședința lui Klaus Iohannis

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare