sursa foto:  somagnews.com

SURSE Coronavirusul ‘pătrunde’ în Primărie! Un nou focar de infecție bubuie în România?

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că o angajată a Primăriei Brașov a fost confirmată cu coronavirus astăzi. 

Conform informațiilor intrate în posesia noastră, ar fi vorba despre directorul Direcției Relații Externe, Cultură și Evenimente din Primăria Brașov, Cecilia „Cici” Doiciu.

Și presa locală a scris că un angajat al Primăriei Brașov a fost confirmat azi cu COVID-19, fără a-i preciza, însă, numele.

„La Primăria Brașov, o persoană a fost confirmată pozitiv astăzi (era acasă, în izolare), care a contractat virusul de acasă. Mâine se vor lua măsurile care se impun, de izolare a contacților, dacă este cazul, dezinfecție etc.”, scrie newsbv.ro.

De asemenea, directorul medical de la Spitalul Județean a fost confirmat pozitiv. Și personalul TESA de la o clinică medicală privată din Brașov are probleme din cauza infectării cu COVID.

Sursa cittă mai spune că probleme sunt și la Electrica. Problemele de la Electrica au fost confirmate și de surse Bugetul.ro.

Vezi și

Magistratura – afacere de familie. Cine e și ce încasări are de la statul român judecătorul care l-a eliberat pe criminalul care i-a dat foc tinerei de 17 ani

Legea a fost aprobată! Se dau banii înapoi

EXCLUSIV Poliția e gata de asediu! Achiziții la foc automat: 25.000 de pistoale, un milion de cartușe, bastoane cu electroșocuri și căști de protecție cu vizor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare