sursa foto:  realitatea.net

A murit câștigătorul premiului de 3,8 milioane de euro de la Loto! Banii au fost ca un blestem pentru el

Mihai Cazacu a murit miercuri, 20 septembrie 2023, la vârsta de 51 de ani. În momentul decesului, el se afla în Constanța.

Cazacu a devenit cunoscut în anul 2008, după ce a câștigat suma de 3,8 milioane de euro la Loto 6 din 49.

În Constanța, ieșeanul Mihai Cazacu avea contracte pentru realizarea lucrărilor de construcții.

Banii câștigați au fost ca un blestem pentru el. A ajuns să piardă tot și să fie condamnat la închisoare, după ce a săvârșit mai multe infracțiuni, conform Bzi.ro.

Problemele pe care ieșeanul le-a avut cu legea

Milionarul de la Loto a avut probleme cu Poliţia în anul 2013 după ce a fost prins băut la volan şi nu a vrut să sufle în aparatul etilotest. În cele din urmă, bărbatul a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice.

Totodată, Cazacu a avut mai multe firme care au fost implicate într-o reţea de evaziune fiscală. În acest context, Autoritatea Fiscală l-au băgat în 2019 în procedura insolventei. Societăţile care se ocupau în mod oficial de comerţ cu animale şi materiale de construcţii au rulat fictiv zeci de milioane de euro în doar câţiva ani, ceea ce a creat prejudicii uriaşe pentru bugetul statului. Reţeaua de evaziune fiscală a fost descoperită după ce firmă de construcţii deţinută de Mihai Cazacu a fost controlată de Fisc.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare