sursa foto:  ziarulromanesc.net

Absolut jenant! Parlametul s-a făcut de râs! Ce se întâmplă cu hârta igienică

Informațiilor găsite pe SEAP arată că deputaţii  consumă foarte mulți bani pe hârtie igienică și au fost dispuși să aloce pentru produse de acest fel până la 116.000 de euro, o sumă de-a dreptul uriașă.

Cu toate acestea, se pare că parlamentarilor tot nu le ajunge hârtia igienică și au ajuns să folosească suluri tăiate în două. Informația de-a dreptul jenantă a fost transmisă de deputatul USR Iulian Bulai, care a publicat câteva fotografii care te lasă fără cuvinte. Acesta a postat pe pagina sa de facebook fotografii cu hârtia igienică de la mai multe băi ale Parlamentului, care era era de fapt un sul de hârtie tăiat în două.

Vezi și Acuzații fără precedent! Pentru cine ar lucra serviciile secrete românești și ce legătură ar avea Iohannis cu asta

 

Deputatul vorbește despre achizițiile publice de la Parlament și spune că „unele cheltuieli sunt justificate, altele mai puțin, altele deloc”.

„Pe la mijlocul lui iunie am făcut aceste fotografii. Mai multe luni la rând am observat că la mai multe băi din Parlament hârtia igienică este de fapt un sul de șervețele tăiat în două cu o foarfecă. Nu am vrut să postez atunci nimic, chiar daca mi se părea tare ciudată chestia. Nici acum nu îmi cade bine să postez asemenea detalii, dar cred că e groasă rău”, subliniază Iulian Bulai, citat și de Digi 24.

Vezi și Dezvăluiri de proporții! Ce se află în spatele vizitelor lui Tudose la Bruxelles

„Adică de undeva se scurg fie bani, fie produse, de am ajuns să folosim suluri de hârtie tăiate în două cu foarecul când totuși se folosesc 116.000 de euro pentru hârtie igienică și produse sanitare. Nu am nicio dovadă, dar bănuiesc că cineva umflă facturile sau pleacă acasă cu hârtia. E rușinos rău de tot. Dacă am ajuns la nivelul acesta de mișmașuri mărunte, ce se întâmplă cu investițiile unde nu putem cuantifica și verifica direct achizițiile? Păcat că în vacanța parlamentară nu se pot scrie interpelări. Am început deja să îmi notez mai multe”, a adăugat deputatul.

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.