sursa foto:  radioresita.ro

Adevăratul motiv! Secretul din spatele numirii lui Kovesi drept procuror-șef european: Acest dosar a fost închis în mandatul ei

Jurnalistul Silviu Mănăstire a aruncat o adevărată bomba în spațiul public! Ziaristul îi pune la zid pe politicienii USR-PLUS, care au transformat numirea Laurei Codruța Kovesi în fruntea Parchetului European „în propagandă politică”.

Mănăstire susține că fost șefă DNA a ajuns procuror-șef la Parchetul European pentru că a închis dosarul EADS, „marele dosar de corupție in care oficiali ai partidului lui Merkel, personaje influente ca Bodo Hombach, băieți din SIE și ministerul de Interne, magraoni ca Țiriac, Rus, A.Nastase, Blaga au jucat țonțoroiul pe o afacere de circa 1 miliard de euro”.

„Băieții astia deja au început sa înghită rahatul turcesc și sa-l transforme in propaganda politica, buna de manipulat naivii și necunoscătorii. Se suge asadar voturi din numirea lui Kovesi, dacă nu se poate suge de altundeva.

Deci, vorba lui Caramitru junior, povestea e simpla și suna așa: (restul e manipulare pluserista)

Kovesi a ajuns procuror european din motiv de EADS/ marele dosar de corupție in care oficiali ai partidului lui Merkel, personaje influente ca Bodo Hombach, băieți din SIE și ministerul de Interne, magraoni ca Țiriac, Rus, A.Nastase, Blaga au jucat țonțoroiul pe o afacere de circa 1 miliard de euro. Acest dosar a fost închis in mandatul lui Kovesi. EADS este cea mai mare companie “de securitate” deținuta in parteneriat de statul francez și cel german. Afacerea/ Hoția EADS a fost una din condițiile integrarii in UE. Procurorii DNA care au avut curajul sa investigheze traseul șpăgilor din afacerea EADS au fost executați de Kovesi.

Acestea sunt fapte, pluseristii fac propaganda gretoasa profitând de înscăunarea lui Kovesi. Sa le fie de bine, sa nu le stea in gat!”, spune, pe Facebook, Mănăstire.

Vezi și

Victorie pentru Guvernul Dăncilă! Omul USR-PLUS a fost învins

Vești bune pentru români! Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor

 ANAF intră la rupere- Nou impozit începând de la 1 ianuarie 2020

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare