sursa foto:  Facebook/TikTok

Adevărul despre milioanele de euro cu care se laudă influencerii! Sumele ar proveni din spălarea de bani a unor afaceriști!

Cirpian Ciceu, candidat la funcția de primar a Sectorului 1, este acuzat că a spălat bani prin Cristina Șchiopu, o cunoscută creatoare pe TikTok. Prin intermediul tinerei, „Lupul din Pipera” ar fi ajutat clanul mafiot „Caranii”. Nu este singurul caz în care infleuncerii ar fi ajutat mafioții.

Ciprian Ciceu se prezintă ca fiind profesor de Blockchain și om de afaceri. Totuși, între el și clanul mafiot sunt legături cunoscute deja. Frații Caran au fost săltați de către mascați chiar când luau masa cu el, la propriul restaurant.

Mai mult de atât, politicianul îi este naș de botez nepotului lui Aurel Caran, în condițiile în care Aurel, Costel și Emil, alături de alte 40 de persoane, sunt inclupați într-un dosar pentru camătă, şantaj, tentativă de omor, fals intelectual şi infracţiuni de corupţie, spun Anchetatorii.ro.

CITEȘTE ȘI: Fostul șef al Serviciului Antidrog din cadrul BCCO București îl pune la zid pe Gheboasă, prezent pe scena Untold! ‘Idolii copiilor noștri! Să ne apărăm copiii de influencerii negativi!’

Cum fac influencerii bani din frauda mafioților

Potrivit Anchetatorii.ro, Ciprian Ciceu ar spăla bani pe care îi trage din cardurile din Statele Unite, prin clanul Caran. Sumele s-ar plimba prin diferite platforme și ar ajunge ulterior pe TikTok, cu ajutorul influencerilor, printre care se numără Cristina Șchiopu. Către ea, ar fi donat nu mai puțin de 2,8 milioane de dolari.

Nu doar Cristina este vizată de activități care par a fi necurate. Chiar și Andreea Bostănică ar fi fost căutată de DIICOT. Tânăra care este supranumită „Regina TikTok-ului” a reușit să-și facă un imperiu imobiliar, la doar 18 ani, potrivit sursei citate anterior.

Influencera s-a mutat în Dubai de mai bine de o lună și se poate lăuda că a reușit să-și cumpere un apartament în Pipera, în valoare de 250 de mii de euro, dar și mașini de top. Sursa veniturilor sale spune că este din crearea de conținut, dar sumele par a fi suspect de mari. Anchetatorii.ro spun că a primit o donație de 4 milioane de dolari de la un român din Austria.

Un alt caz pe care îl prezintă sursa amintită este cel al lui Valu Spyder, care se laudă că face 50.000 de euro, lună de lună, din TikTok. I s-ar dona 180.000 de euro în cont, în condițiile în care este prieten cu Feraru, Dani Mocanu și chiar Victor Micula. Moștenitorul Frutti Fresh i-ar fi donat nu mai puțin de un milion de dolari!

CITEȘTE ȘI: Fost ministru al Educației, Daniel Funeriu a răbufnit: ‘Băi nene câtă ipocrizie! Ați avut nevoie de Gheboasa ca să vă oripilați? Băiatul ăla, Gheboasa, e Beethoven pe lângă alții – e adevărat, de limbă engleză’

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare