sursa foto:  Facebook

Adrian ‘Beleaua’ Corduneanu apelează la Poliția Română! ‘Vrei să mă omori cu frate-miu, fă, zdreanțo?’

Adrian „Beleaua” Corduneanu, unul dintre cei mai temuți interlopi din România, apelează la Poliția Română.

Într-un live pe Facebook, liderul Cordunenilor o acuză pe cumnata sa, Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, că le-a luat casele mai multor familii.

Luni, „Beleaua” Corduneanu s-a dus la sediul IPJ Iași, împreună cu cei care ar fi fost păcăliți de cumnata sa.

Adrian Corduneanu spune că Alina Filip a aruncat în stradă mai multe persoane, amenințându-le pe persoanele respective cu el.

Mai mult, „Beleaua” susține că existe acte pentru a demonsta vinovăția cumnatei sale, Alina Filip.

Vrei să mă omori cu frate-miu, fă, zdreanțo?(…) M-am alăturat cu ei, le dau ajutorul. De ce? Pentru că tu, pe live-uri instigi. M-ai învinovățit pe mine și vreau să dovedesc că n-am treabă.

Uite, zdreanțo, ce ai făcut! Eu am venit aicea să dovedesc că n-am nicio tangență cu ei, să le iau casele. O să facem aicea, o să mergem și la procurorul general, la București”, a răbufnit  Adrian Corduneanu.

Facem precizarea că, în timpului live-ului, din sediul IPJ Iași a ieși o polițistă care i-a rugat pe cei prezenți să folosească un limbaj adecvat, să nu mai înjure.

VIDEO 18+

Costel Corduneanu a reprezentat România la Olimpiadă

Liderul de facto al grupării Corduneanu este Costel, fratele lui Adrian Corduneanu.

Costel Corduneanu este fost campion mondial la cadeți și vicecampion european la lupte libere. El a reprezentat România la Olimpiadele de la Barcelona și Atlanta. S-a retras din activitatea sportivă în 2002.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare