sursa foto:  psnews.ro

Adrian Năstase, despre ‘campania electorală pornită de Klaus Iohannis’: O încercare de instaurare a unei dictaturi

Fostul premier Adrian Năstase a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Adrian Năstase a declarat, vineri seara, că alegerile locale au reprezentat, în opinia sa, „o încercare de instaurare a unei dictaturi, o dictatură prezidențială”.

„Alegerile locale au reprezentat în opinia mea un episod dintr-un film pe care românii l-au văzut în istorie și în perioada interbelică, este vorba de o încercare de instaurare a unei dictaturi, o dictatură prezidențială de data acesta, iar bătălia care a început deja pentru alegerile parlamentare, cu campania electorală pornită de către Iohannis, ne dovedește că se încearcă o hiperconcentrare a puterii politice, iar acest lucru ar trebui să ne sperie.

Iar, în ceea ce privește campania electorală, cei care citesc câte ceva despre istoria politică a românilor vor descoperi că în trecut erau metode mai puțin sofisticate, cele cu însemnarea cu cretă pe spatele celor care votau greșit, iar acum avem modalități mai sofisticate de fraudare a voturilor. Cuvintele acestea mantra ‘democrație’, ‘stat de drept’ fac bine la sănătatea liderilor politici, dar în realitate lucrurile se desfășoară pe repede înainte de către o dictatură prezidențială”, a spus Adrian Năstase, la Antena 3.

Vezi și

Medicul care s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus o umilește pe Clotilde Armand: ‘Sunt phroasta ghramada!’

Doctorul Alexandru Rafila, mesaj tranșant: ‘Vaccinarea pentru COVID ar trebui să fie opțională’

Escrocherie de mare clasă, dar totul s-a terminat la DNA. Un fost angajat al SRI s-a dat drept ofițer SIE pentru a înșela mai multe persoane

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare