sursa foto:  psnews.ro

Adrian Năstase iese la rampă! ‘Libertatea nu trebuie doar căstigată. Trebuie păstrată’

Adrian Năstase susține că cei de la Emag se implică în campania electorală de partea celor de la USR. Fostul premier arată că în campania ”Libertate în fiecare zi”, Emag face trimitere la protestele din Piața Victoriei. 

”Stiam că Mihai Sora este un om in vârstă dar nu intr-atât incât să-i fi fost model lui Toulouse-Lautrec pentru un celebru afis.

Am fost impresionat de aceste afise  din oras, la concurentă (sau poate un supliment alimentar subliminal) in campania electorală din aceste zile…

Tema este relevantă. „Libertatea nu trebuie doar căstigată. Trebuie păstrată”. Afisul  se adresează deci freedom fighters-ilor. O trimitere suavă si la intâlnirile de socializare din Piata Victoriei.

Dar de ce a simtit oare emag nevoia ACUM să iasă cu această publicitate? Oare proprietarul majoritar al magazinului on-line – Fondul de investitii Naspers din Africa de Sud – să fi simtit o dorintă arzătoare de a propovădui libertatea in intreaga lume? Si, in definitiv, nu se mai vindeau televizoarele sau prezervativele de pe site-ul emag fără a li se oferi cumpărătorilor si o „portie de libertate”?”, arată Adrian Năstase, pe blog.

Vezi și

Andrei Caramitru acuză că USR-ul a fost trădat! Lovitura încasată de la #Rezist

În miez de noapte, Sorina Matei anunță un cutremur pe scena politică! Dan Barna ar putea să facă pușcărie

Detalii noi! Va apărea o nouă taxă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare