sursa foto:  digi24.ro

Adrian Streinu-Cercel, mesaj pentru români: ‘Vor mai purta masca de protecție cel puțin doi ani de zile’

Medicul Adrian Streinu-Cercel , fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din București, a lansat un mesaj pentru români că vor mai purta masca de protecție cel puțin doi ani de zile.

 

Mi-aş fi dorit să vă văd fără mască, dar asta se va întâmpla cel mai probabil peste vreo doi ani de zile. De ce? Pentru că tot noi, cu mâna noastră, neluând atitudine cât se poate de directă încă de la începutul pandemiei, am lălăit-o în stilul clasic românesc, iar acum vedem la câte cazuri am ajuns. Să ajungi acum la 7.000 de cazuri este horror.

Spitalele la momentul de faţă gem de persoane şi pacienţi care rămân la camera de gardă până a doua zi încercând să le găsim un loc undeva.

Dacă nu înţelegem că nu avem alte instrumente decât a ne vaccina, a purta mască şi a ne spăla pe mâini, să ştiţi că va fi foarte greu”, a declarat senatorul Adrian Streinu Cercel, conform romaniatv.net.

Vezi și:

Octavian Jurma trage un puternic semnal de alarmă: ‘În două săptămâni o să vedem cu siguranță peste 15.000 de cazuri pe zi’

Medicul Radu Crișan Dabija avertizează: ‘Doza trei nu poate stopa acest val. Acest val nu mai poate fi stopat în momentul de față prin vaccinare’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare