sursa foto:  tion.ro

Adrian Țuțuianu iese la rampă! Declarații incendiare

Senatorul Adrian Țuțuianu, trecut de la PSD la Pro România, s-a decis într-un final să vorbească și trece la dezvăluiri din PSD. 

Primul luat în colimator este Codrin Ștefănescu, cel despre care Țuțuianu susține că era omul care îi făcea toate treburile murdare lui Liviu Dragnea și chema miniștrii, secretari de stat sau diverși șefi numiți politic pentru a le da directivele, uneori chiar și cu încălcarea legii.

”Am gândit mult dacă să fac aceste comentarii sau nu. Le fac, pentru că sunt personaje atât de toxice pentru viața publică din România încât trebuie ca cineva să le arate adevărata față.
Primul e Codrin Ștefănescu. Cred că ați observat, ca și mine, că, după Congres, a devenit un fel de filosof al politicii social-democrate; ne spune că el a fost în linia întâi, s-a bătut cu statul paralel, cu marțienii, cu cine s-o fi bătut el și pozează azi ca o victimă a împrejurărilor politice. Ce declară el? Că îl „șochează lipsa de caracter a unora din PSD” după ce a fost eliminat din deciziile de putere de la vârful partidului.
Pot să vă confirm că miniștri, secretari de stat, șefi de autorități publice centrale erau permanent chemați de Codrin Ștefănescu pentru a rezolva diverse lucruri care erau, de multe ori, departe de lege. Același Codrin Ștefănescu e cel care chema primarii și consilierii din București și-i asmuțea împotriva Gabrielei Firea.

Codrin Ștefănescu a fost individul folosit de Liviu Dragnea să-i rezolve treburile murdare. Acest individ nu poate avea pretenții de onorabilitate și eu sper ca, pentru sănătatea vieții publice din România, Partidul Social Democrat să scape definitiv de el, politic vorbind. Orice prezență a lui în spațul public este de natură să aducă prejudicii uriașe de imagine și credibilitate și partidului politic, dar și ideii de politician în România”, a declarat Adrian Țuțuianu, pentru Politicabroastei.

Citește și;

Dezvăluire-bombă! Artificiul folosit de Guvern, pentru a da lovitura! Rolul ANAF

INTERVIU fără perdea cu Ludovic Orban. Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile; Artificiul folosit de Guvern, pentru a-și face planul

Ion Țiriac nimicit! Frații Dedeman i-au dat mega-lovitura

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare