sursa foto:  sportowybar.wp.pl

Ion Țiriac nimicit! Frații Dedeman i-au dat mega-lovitura

Frații Dedeman i-au dat lovitura decisivă lui Ion Țiriac! Afacerile fostului mare tenismen ar fi fost depășite de cele ale fraților Dedeman.

Dan Mașca, președintele POL (Partidul Oamenilor Liberi), susține că frații Dedeman au reușit să-l depășească pe Ion Țiriac în ceea ce privește profitul companiilor deținute, chiar dacă Frații Dedeman nu folosesc tertipuri fiscale pentru a-și optimiza câștigurile, spre deosebire de Ion Țiriac ale cărui businessuri sunt deținute de offshoruri:

„Spre deosebire de firmele lui Ion Țiriac, ale caror părți sociale sau acțiuni sunt deținute în marea lor majoritate de offshoruri din Cipru de genul CALLUM INVESTMENTS LTD sau ȚIRIAC HOLDINGS LTD, DEDEMAN SRL ul fraților Pavăl din Bacău, este deținut 100% de ei ca persoane fizice și nu optimizează fiscal în alte țări deloc,” susține Dan Mașca.

Președintele POL continuă comparația dintre afaceriști și susține că performanțele fraților Dedeman sunt mult mai importante decât cele ale lui Ion Țiriac, mai ales că businessul lor a plecat de la zero și nu au avut în spate mari corporații, cum e cazul lui Țiriac.

„Nu am înțeles niciodată de ce omul este lăudat așa de mult pentru că frații Pavăl sunt din punct de vedere al afacerilor cu câteva clase peste Țiriac, mai ales dacă vorbim de ceea ce au construit într-o piață super concurențială, fără să vină în România cu nu știu ce firme în spate și să devină acționare în fililale din RO ca Ion Țiriac, pentru că avea intrare la nu știu ce politruci,” a conchis Dan Mașca, pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Vești importante! Pensionarii încadrați în gradul I de invaliditate sunt vizați

EXCLUSIV Ludovic Orban desființează ideea ‘Rareș Bogdan-premier’: ‘Subsemnatul’

EXCLUSIV Șoc total! ÎCCJ anunță că decizia CCR privind nelegalitatea completurilor de 3 judecători nu schimbă cu nimic situația actuală

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare