sursa foto:  cancan.ro

S-a aflat! Cine o va înlocui pe Andreea Mantea la Kanal D

Șefii de la Kanal D i-au găsit înlocuitoare Andreei Mantea! Vedeta a anunțat, în urmă cu o lună, că renunță la emisiunea „Se strigă darul” de la Kanal D, din cauza programului încarcat, ea fiind și gazda show-ului „Wowbiz”.

Astfel, după lungi preselecții, șefii i-au găsit o înlocuitoare. Tânăra sexy care îi va lua locul Andreei Mantea se numește Dianna Rotaru. Ea va forma un cuplu pe sticlă la „Se strigă darul”, cu Mihai Mitoșeru, informează Click!.

Rotaru este o cunoscută cântăreața și actrița din Republica Moldova, pe care telespectatorii din România au avut ocazia să o admire că invitată în foarte multe show-uri autohtone, inclusiv în cele difuzate de Kanal D.

Noua prezentatoare a debutat în mediul artistic din România ca solistă în trupa Provincialii, cu albumul „Chitară Maița”. A lansat până în prezent patru albume muzicale: „Numai cu ține”, „La vită e bella”, „Chitară Maița” și „Din inima Moldovei cant”. În republica Moldova a câștigat numeroase premii – „Vocea anului”, „Cea mai sexy voce radio”, „Vip Fashion Artist”. A jucat în filmul „Culorile”, precum și în numeroase spectacole, în cadrul Teatrului Luceafărul din Chișinău.

Vezi și Acuze grave ale lui Dan Negru! De ce l-ar fi refuzat, de fapt, Televiziunea Română pe Andrei Gheorghe

Orange și Vodafone, în colaps! Amendați de ANCOM pentru că au mințit clienții!

FOTO/ Wow! Cristi Borcea, de nerecunoscut după ce și-a injectat botox în față!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare