sursa foto:  gandul.info

Acuze grave ale lui Dan Negru! De ce l-ar fi refuzat, de fapt, Televiziunea Română pe Andrei Gheorghe

O dezvăluire incredibilă a fost făcută de Marina Almășan, pe rețelele de socializare. Aceasta a spus că Andrei Gheorghe a fost refuzat, cu o lună înainte de a muri, de către Televiziunea Română, pentru că avea dantura stricată.

Dan Negru îi acuză dur pe șefii TVR. Omul de televiziune susține că nu dinții lui Gheorghe i-au speriat pe conducătorii TVR, ci gura lui.

„TVR nu s-a delimitat de Marina Almăjan care a spus ca televiziunea publica refuzat pe Andrei Gheorghe din cauza ca avea dantura stricata. Deci, e adevărat! Și e grav! Cunosc profesioniști admirabili in TVR dar am cunoscut și politruci trecători care n-au legătura cu breasla asta. Astora, care nu cunosc lumea televiziunii le spun ca sunt celebre negocierile dintre vedete și televiziuni pe seama defectelor fizice: ABC a pus la cale slăbirea lui Oprah, TF1 a negociat cu Seal o posibila operație estetica a fetzei care-i este brăzdată de cicatrici.

Azi, o dantura stricata se repara in câteva zile dar o vedeta-brand se construiește in câțiva ani. Mie, nea Tomitza, cel mai bun om de machiaj din istoria televiziunii din România îmi construia o fatza de HD , la TVR fiind, in vremurile in care HD era sf. De asta imi place sa cred ca NU dinții lui Gheorghe au speriat TVR-ul. Gura lui, poate, dinții, nu!”, scrie Dan Negru, pe Facebook.

Vezi și FOTO/ Wow! Cristi Borcea, de nerecunoscut după ce și-a injectat botox în față!

Mutare-SURPRIZĂ a lui Mihai Gâdea, după ce Antena 3 a pierdut procesul cu șefa DNA

EXCLUSIV! DOCUMENT. Cine este premierul român care NU ar fi avut SALARIU pe durata mandatului său

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare