sursa foto:  adpm.ro

Mutare-SURPRIZĂ a lui Mihai Gâdea, după ce Antena 3 a pierdut procesul cu șefa DNA

Mutare absolut neaștepată a directorului Antena 3, Mihai Gâdea, după ce televiziunea din trustul Intact a pierdut procesul cu procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi.

Magistrații de la Curtea de Apel Ploiești au decis ca șefa DNA să primească suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale, în solidar, de la pârâţii Mihai Gâdea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvică şi Antena 3, pentru prejudiciul cauzat prin încălcarea drepturilor la onoare, demnitate, reputaţie, imagine şi viaţă privată.

Mai mult, Mihai Gâdea şi Antena 3 sunt obligaţi să formuleze scuze publice şi să redea, în mod public şi în integralitate, dispozitivul hotărârii Curţii.

În acest context, vedetele Antena 3 își roagă telespectatorii să doneze câte un leu pentru a achita prejudiciul. În ediţia din 20 martie a emisiunii „Sinteza Zilei“, decizia a fost contestată de Mihai Gâdea, de vedetele postului, Mugur Ciuvică şi Adrian Ursu, precum şi de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

Acesta din urmă a donat și el pentru televiziunea manageriată de Gâdea. De asemenea, Mircea Badea a spus că va contribui și el cu o sumă consistentă, informează Adevărul.

Vezi și EXCLUSIV! DOCUMENT. Cine este premierul român care NU ar fi avut SALARIU pe durata mandatului său

Milioane de români sunt vizați! Ce nu se va mai plăti la racordarea la rețeaua electrică

Surpriză de proporții! Poziția Gabrielei Firea, în pericol! Cine-i amenință scaunul de Primar General

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare