sursa foto:  radioiasi.ro

EXCLUSIV! DOCUMENT. Cine este premierul român care NU ar fi avut SALARIU pe durata mandatului său

Dezvăluire incendiară! Un premier al României nu a primit salariu cât a fost în fruntea statului. Bugetul.ro vă prezintă, miercuri, un document în exclusivitate, prin care se arată faptul că unul dintre prim-miniștrii României nu ar fi fost plătit pe durata mandatului său.

Bugetul.ro a intrat în posesia unor stenograme aflate la Arhivele Naționale, din procesul intentat Mareșalului Ion Antonescu, fost conducător al statului și premier al României, în perioada 4 septembrie 1940 – 23 august 1944.

În urma unui proces regizat, ce s-a desfășurat între 6 și 17 mai 1946, Antonescu a fost condamnat la moarte și executat la 1 iunie în același an.

La ședința din 8 mai 1946, fostul prim-ministru l-a întrebat pe martorul Ovidiu Vlădescu, fost secretar general al Președinției Consiliului de Miniștri, dacă a încasat „leafă” în calitatea sa de conducător al statului.

Martorul a răspuns că Ion Antonescu nu a primit niciun ban pentru funcția pe care a avut-o la vremea respectivă.

Președintele Tribunalului Poporului, cel care a ținut ședința de judecată, nu a infirmat acest lucru, precizând că „Întrebarea nu este concludentă. Nu vi se aduc astfel de acuzații”.

Vezi și EXCLUSIV! DNA aruncă BOMBA! „Informația este FALSĂ!”

Milioane de români sunt vizați! Ce nu se va mai plăti la racordarea la rețeaua electrică

Surpriză de proporții! Poziția Gabrielei Firea, în pericol! Cine-i amenință scaunul de Primar General

Detalii GRELE ies la iveală! Ce televiziune l-a REFUZAT pe Andrei Gheorghe recent

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare