sursa foto:  cancan.ro

FOTO/ Wow! Cristi Borcea, de nerecunoscut după ce și-a injectat botox în față!

Chiar și aflat în închisoare, Cristi Borcea a dorit să arate impecabil. Și pentru că noua lui cucerire, Valentina Pelinel este o abonată a intervențiilor chirurgicale estetice, s-a gândit să-i urmeze exemplul. Doar că rezultatul este puțin înspăimântător, iar botoxul pare să nu fie prea prietenos cu el.

Potrivit Antena Stars, fostul acționar de la Dinamo şi-ar fi injectat botulinică în zona frunţii şi la colţul ochilor, în luna decembrie a anului trecut când a primit o permisie. Aspectul său fizic a uimit pe toată lumea la Curtea de Apel, când a avut un nou termen, în ianuarie.

Surse apropiate de familia Alinei Vidican, susțin că celebrul Cristi Borcea i-a cerut fostei sale soții ca, în aprilie, momentul în care are toate șansele să fie eliberat, să vină, de urgență, în România. Evident, nu singură, ci alături de cei doi copii pe care îi au împreună pentru că îi este foarte dor de ei. Evident, Alina așteaptă doar un semn ca să revină în țară, ceea ce nu pare a fi pe placul Valentinei Pelinel, despre care se spune că este foarte posesivă.

Vezi și Mutare-SURPRIZĂ a lui Mihai Gâdea, după ce Antena 3 a pierdut procesul cu șefa DNA

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare