sursa foto:  antena3.ro

A fost aflat marele secret al lui Mihai Gâdea! Ce loc frecventează directorul Antena 3

Marele secret al directorului Antena 3 și realizatorului emisiunii „Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea, a fost aflat. Informațiile au fost prezentate în presa tabloidă.

În vârstă de 41 de ani, Gâdea încearcă să-și ascundă vârsta, iar pentru aceasta apelează la un artificiu care stârneşte controverse. Duminică seară, gazda emisiunii „Sinteza Zilei” a avut o apariţie surprinzătoare, care l-a trădat că frecventează un salon unde îşi aranjează periodic părul, scrie Click!.

Mihai Gâdea a apărut în emisiune proaspăt tuns şi vopsit, culoarea fiind foarte intensă şi extrem de nefirească. Vopsitul părului la bărbaţi este un subiect care stârneşte uimire în societatea noastră, deşi Mihai Gâdea nu ar fi nici primul şi nici ultimul care apelează la serviciile unui hair-stylist pentru a-şi colora părul. De obicei bărbaţii care recurg la astfel de trucuri sunt cei trecuţi de prima tinereţe, dar Mihai Gâdea are doar 41 de ani.

mihai gadea par vopsit negru sinteza zilei

Sursa foto: captură Antena 3

Surse din anturajul lui au dezvăluit,că omul de televiziune vine în mare secret la salon şi nu obişnuieşte să respire acelaşi aer cu ceilaţi clienţi. Aşadar, o parte din coafor se închide parţial doar pentru el. Şi vopsitul nu este singurul secret al lui Mihai Gâdea! Sunt zvonuri că prezentatorul şi-ar fi făcut în trecut şi un implant de păr, pentru a-şi ascunde chelia din creştetul capului.

Vezi și EXCLUSIV! Cât cheltuie statul român cu criminala de la metrou – Ce face acum Magdalena Șerban

Cine este soția președintelui Siriei-Duce o viață de lux în timp ce sirienii sunt uciși pe capete în bombardamente

EXCLUSIV! Dragnea vrea remaniere cât mai repede! Ce miniștrii surpriză sunt vizați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare