sursa foto:  stirilekanald.ro

EXCLUSIV! Cât cheltuie statul român cu criminala de la metrou – Ce face acum Magdalena Șerban

În luna decembrie a anului 2017, o femeie comitea o crimă oribilă. Magdalena Șerban, în vârstă de 36 de ani la data comiterii omuciderii, a aruncat-o pe Alina Ciucu, o tânără de doar 25 de ani, în fața metroului, la stația Dristor 1. Tânăra a murit pe loc. Fapta reprobabilă s-a petrecut în seara zilei de marți, 12 decembrie 2017.

Anterior, în cursul aceleiași zile, scelerata a încercat să ucidă o altă fată, care, din fericire, a reușit să-și salveze viața.

Ulterior, Magdalena Șerban a fost prinsă de oamenii legii, iar acum se află internată la Spitalul-Penitenciar Jilava, ea fiind trimisă în judecată pentru omor.

Bugetul.ro a aflat cât cheltuie statul român pentru întreținerea ucigașei de la metrou. Purtătorul de cuvânt al Spitalului-Penitenciar Jilava, Denisa Ene, ne-a dezvăluit că, pentru fiecare persoană internată, statul plătește aproximativ 700 de lei pe lună.

Vezi și EXCLUSIV! Când va fi gata un impresionant proiect al Guvernului SUA în România – Valoarea investiției, strict secretă!

În această sumă sunt incluse mâncarea, tratamentul, utilitățile și investigațiile medicale.

„Pentru întreținerea unui pacient, nu doar a Magdalenei Șerban, se cheltuie 695 de lei lunar, pentru hrană, utilități, investigații medicale, materiale sanitare și medicamente”, a declarat Denisa Ene, pentru Bugetul.ro.

Aceeași doamnă Ene ne-a spus că Magdalena Șerban este, în prezent, singură în cameră, că răspunde tratamentului și că are o relație bună cu medicul curant.

Vezi și Cine este soția președintelui Siriei-Duce o viață de lux în timp ce sirienii sunt uciși pe capete în bombardamente

EXCLUSIV! Dragnea vrea remaniere cât mai repede! Ce miniștrii surpriză sunt vizați

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare